Ruzie tussen Gabriëlle en Bjorn

Ruzie tussen Gabriëlle en Bjorn

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want Gabriëlle en Bjorn hebben een ruzie gehad. Bjorn was namelijk Gabriëlle aan het plagen maar dat schoot op een gegeven moment verkeerd bij haar. Hierdoor ontstond er een ruzie tussen de twee… Bjorn was namelijk paaseieren aan het gooien naar Gabriëlle. Maar daar was ze dus niet zo van gediend. Gabriëlle besloot een slipper te gooien als ongenoegen maar bij Bjorn viel het kwartje nog niet. Bjorn blijft doorgaan en Gabriëlle besloot hem een duwtje te geven met het vriendelijke verzoek ermee op te houden. Ondertussen probeerde een aantal dames Gabriëlle rustig te houden. Als er uiteindelijk rust in de tent is vertelt Gabriëlle buiten aan Ramona en Benjamin wat er aan de hand is en wat de druppel was. Dat waren namelijk de paaseieren, ook snapt ze niet waarom Bjorn niet wilde luisteren. Ik had namelijk duidelijk mijn grens aangegeven voegt ze eraan toe. Het werd me gewoon even te veel. Als ik zeg hou op. Hou dan gewoon op, want je maakt het alleen maar erger voegt ze er geïrriteerd aan toe. Benjamin probeert Gabriëlle vervolgens  gerust te stellen dat het niet erg is dat ze een keer boos is geworden, maar Gabriëlle denkt daar anders over.  Ze wil het niet en het komt alleen maar omdat iemand niet wilde stoppen met klieren. Hoe het verder afliep? Dat lees je in een volgend bericht! Kom je zo terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *