Ook bewoners van Utopia horen van aanslagen in België

Ook bewoners van Utopia horen van aanslagen in België

Ook in Utopia komen de heftige berichten binnen over de aanslagen in België. Dit brengt de nodige reacties met zich mee…

Zo kan Gert-Jan er helemaal niets mee en lijkt het er ook moeilijk mee te hebben. Het komt wel dichtbij voegt hij eraan toe. Ook Bjorn sluit zich erbij aan,wat mij wel angstig maakt is het feit dat je eerst Parijs had, toen Brussel… Wanneer komt Amsterdam? Volgens Gert-Jan maakt het niet meer uit of het nou Duitsland, België of in Nederland gebeurd. Het is allemaal Europa. Ik had vroeger het idee dat hij echt in een veilig land woonde, maar door de aanslagen van de laatste jaren is dat veranderd.Wij zijn in Nederland vroeger in de oorlog ook geen lieverdjes zijn geweest. Gina is het daarmee eens en vindt dat de wereld daar zijn lessen uit zou moeten trekken. Als je ziet hoe we toentertijd oorlog hebben gevoerd, en je ziet dat het nu weer opnieuw start… Dan denk ik van waar gaan we heen? Kom op! En ook Benjamin vraagt zichzelf af waarom mensen niet gewoon normaal kunnen doen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *