Het centraal van 22 maart

Het centraal van 22 maart

De bewoners zijn bijeen gekomen om weer het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 22 maart terug.

Opening centraal
Zodra iedereen zit gaat het over de kaartverkoop van de markt. Deze is iets gestegen na de presenteer battle van gisteren. Wat positief nieuws is maar toch moeten er meer kaarten verkocht worden, daarom moet er gekeken worden of er iets aan de prijs van een kaartje gedaan kan worden.

Financiën
Cees vertelt de groep wat de grootste openstaande rekeningen zijn. De groep zit niet goed meer in zijn reserves. Er is € 6.000,- en niet meer. De bewoners zijn vanzelfsprekend niet blij met dit nieuws…

Brainstormen
Ramona wil dat er donderdag een brainstorm komt. Er zijn inkomsten nodig want momenteel gaat het niet goed. De groep is afhankelijk van de inkomsten van één evenement. Volgens Benjamin moet de groep zich één volledige dag op de markt storten en niet dat driekwart van de groep aan andere projecten zit. 

Meer structuur
Volgens Victoria is Utopia nu stuurloos. Er moet weer structuur komen. Donderdag moet de brainstorm gaan plaatsvinden om 11:00 uur.

Releaseparty Gebed zonder Eind
Vanavond is de releaseparty van ‘Gebed zonder end’ en is zaterdag voor het eerst te koop op de markt.

Private Banking
Op dit moment gaat Bjorn zijn project failliet. Hij verstrekt leningen, maar door een nieuwe structuur zijn er geen inkomsten. Hij wil de investeringen wel terug gaan verdienen. Wanneer zijn potje namelijk leeg is, dan bestaat zijn initiatief niet meer.

Mee helpen
Victoria wil graag dat de Utopianen elkaar meer gaan helpen. Victoria heeft bijvoorbeeld afgelopen weekend de bar bijna helemaal alleen gedraaid.

De tuin en einde centraal
Binnenkort krijgen Rob, Bas en waarschijnlijk Bronno een workshop. De eenden gaan namelijk waarschijnlijk naar de gym, op deze manier kan de kas weer gebruikt worden. Al moet voor de gym dan een nieuwe bestemming worden gevonden zegt Cemal. Er staat daar in ieder geval weer genoeg te gebeuren. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *