Gina en Bjorn mopperen erop los

Gina en Bjorn mopperen erop los

Twee bewoners lijken vandaag niet zo vrolijk te zijn, zo begon dat met Bjorn. Hij mopperde over één van zijn mede bewoners. Echter noemt hij geen namen maar volgens hem mag er één iemand heel blij zijn dat hij bij een gesprek aanwezig was. Bjorn laat verder wel duidelijk merken dat hij niet gecharmeerd is van de gang van zaken. De persoon in kwestie vertelt volgens Bjorn een lapzwanzen verhaal en zet zichzelf op een voetstuk, terwijl hij Do moet bedanken dat hij erbij mocht zijn. Veel meer duidelijkheid kunnen we je niet meer geven. Wie weet komen we er later op terug.

En dan gaan we door naar Gina. Zij mopperde ook maar dan over haar kapsalon. Zo nam ze het kort op voor haar kapsalon in het centraal. Ramona laat weten dat ondanks de zoveelste keer ze trots op haar is. Ze liet haar stem goed horen. Gina moet wel zo zegt ze. Ik weet hoe het gaat… Anders wordt het halfbakken en dan wordt het nooit meer goed gedaan. Anders zijn er 30 projecten en wordt mijn project nooit meer gedaan voegt ze eraan toe. Ik laat me niet afwimpelen door het bouwteam.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *