Rob vindt het bizar dat Cemal een mogelijke nieuwe leider wordt

Rob vindt het bizar dat Cemal een mogelijke nieuwe leider wordt

Het leiderschap in Utopia lijkt de laatste tijd een beetje onderwerp van gesprek. Zo ook vanmiddag toen Rob en Victoria een gesprek hadden.

Victoria vertelt aan Rowena dat Cemal naar voren geschoven wordt als een mogelijk nieuwe leider van Utopia.  Rowena heeft haar mening al gelijk klaar. Ivan was soms gewoon een t*ringlijer en Cemal is gewoon heel lief zegt ze tegen Victoria. Ze zijn gewoon heel verschillend aldus Victoria. In het denken, maar ook in levenservaring voegt ze eraan toe. Victoria heeft niets tegen Cemal, maar heeft toch haar bedenkingen. Ik wil niet dat hij denkt dat hij de vervanger van Ivan is, want dat is gewoon niet zo benadrukt ze. Rob schuift vervolgens bij de dames aan, hij heeft iets opgevangen.Over wie hebben jullie het? En vervanging voor wie? vraagt hij nieuwsgierig. Victoria legt uit dat zij het over Cemal hebben. Dat Cemal de vervanger wil zijn van Ivan? Dat voelt hij zo? merkt Rob op. Victoria zegt dat zij dat gehoord heeft van sommige andere bewoners. Wauw… reageert Rob met enige verbazing. Rob laat tevens ook weten dat hij veel beter weet hoe de vork in de steel zit binnen Utopia. Ik zit er langer dan Cemal.  En ik heb trouwens Ivan ook nooit gezien als leider benadrukt hij. Ook laat hij weten het vervelend te vinden dat er gesproken wordt over Cemal die een nieuwe leider zou zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Marja at 21:42

  Rob dacht de baas te kunnen spelen met zijn handen in zijn zakken. Valt allemaal een beetje tegen voor hem, ze luisteren niet. En terecht

 2. Chero at 19:28

  Vic je liegt dat je barst, Ivan heeft het zelf er met Cemal over gehad en dat wist jij. Cemal zegt erover dat hij dat niet wil dat hij gewoon Cemal wil blijven. Die twee zijn stinkend jaloers als je het mij vraagt.

 3. anneke at 18:31

  Er hoeft geen leider te zijn. Probeer eerst eens een goede groep te worden.
  Cemal kan wel aardig zijn maar hij moet zich nog bewijzen.
  En Rob moet zich rustig houden hij heeft op iedereen wel wat te zeggen doe zelf eens wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *