Release party Gebed zonder Eind

Release party Gebed zonder Eind

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Toen werd namelijk de single van Rowena “Gebed zonder eind” gepresenteerd. Bjorn mocht deze avond presenteren, heet iedereen van harte welkom en laat ook nog even weten dat de eerste twintig verkochte singles een gouden versie zijn. Daarna ging de “boyband” van Utopia nog even optreden. Gert-Jan heeft zich bij Ramona en Cemal gevoegd dus de club is weer helemaal compleet. Daarna is het tijd voor een woordje van Rowena, een dank woord. En laat vervolgens de cd zien. Momenteel zijn er vierhonderd singles beschikbaar horen we haar zeggen. De cover moet overigens nog gedrukt worden. Daarna rapt Rowena nog wat liedjes met o.a. Ramona. Zoals in onderstaande video goed terug te kijken is. Uiteraard wordt er ook nog even stil gestaan bij de vreselijke aanslagen die in België gepleegd zijn. Er wordt een moment stilte gehouden. Dan volgt er nogmaals een dankwoord en zit de presentatie van de single Gebed zonder eind er weer op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. CJ at 10:54

    En nu gewoon Nederlands praten zonder dat achterlijk accent!! maar dat
    is vast moeilijk voor rappers, van waar dat accent komt het anders niet goed over?

  2. maria at 13:08

    En denkt ze nu echt dat die plaat van haar gaat lopen? Zou zeggen leer eens goed rappen,want dat kan ze echt niet.Als ik eerlijk ben denk ik niet dat ze veel gaat verkopen. Tenzij familie en vrienden van haar het gaan kopen.Ze heeft het wel hoog in de bol..pff pff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *