Ramona vindt Bjorn wel aantrekkelijk

Ramona vindt Bjorn wel aantrekkelijk

Nog meer nieuws van afgelopen avond, na de release party van Rowena’s single vond er nog een gesprek plaats tussen een aantal dames op de vide.

Gina, Rowena en Ramona lagen namelijk te kletsen op de vide en de mannen werden eens goed besproken. Je weet dat liefde altijd kan ontstaan, maar ik heb niet zo’n klik met hem zegt Ramona tegen haar mede bewoners. Doelend op nieuwkomer Gert-Jan. Gina is van mening dat dat wel nodig is.  Zodra je iemand ziet moet je denken ja! voegt ze eraan toe. Rowena denkt daar op haar beurt weer anders over. Volgens haar hoeft dat niet. Je kan ook iemand leren kennen, waardoor het uiterlijk ook verandert. Je uitstraling wordt anders. En Gina lijkt nu wel van gedachten veranderd te zijn, ja zegt ze. Als iemand qua innerlijk mooi is, wordt de buitenkant vanzelf ook aantrekkelijker. Dan begint de kapster over Bas, ze vraagt hoe het daarmee is. Bas is gewoon nog mijn mattie antwoordt Ramona. Niks meer. En Bjorn vraagt Gina nieuwsgierig door. Ramona lacht, je gaat het hele rijtje af voegt ze eraan toe. Volgens Gina heeft Ramona ooit gezegd dat ze Bjorn wel zou doen. Dit kan Ramona niet ontkennen. Bjorn is een mooie jongen geeft ze toe. Oké gaat Gina verder, laten we de rest van het rijtje maar afgaan. Cees? vraagt ze. Nee, sorry antwoordt Ramona kort maar krachtig.  Cemal is voor Ramona blijkbaar nog te jong, maar qua uiterlijk ziet ze hem wel zitten. Maar Bronno dan? gaat Gina door. Oja!  roept Ramona, hoe kan je mij zulke dingen vragen! Bjorn vind ik aantrekkelijk gaat ze verder, maar dat is niet m’n ding. Cemal is ook een mooie man, maar te jong. Bas kan een hele mooie jongen zijn. Maar het is het allemaal niet. Net niet. Wie weet komt Ramona ooit nog haar ware tegen in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *