Cees stemt op zichzelf

Cees stemt op zichzelf

Afgelopen avond gebeurde er niet extreem veel meer. Nou ja misschien tussen Bas en Do wel. De twee lagen in bed te knuffelen maar er hing een gordijn voor. Kortom het was dus moeilijk te zien wat de twee aan het uitspoken waren. En de regie liet het nog toe ook…  Na wat zoengeluiden wordt er een hoop duidelijk. De twee hadden het erg gezellig. Uiteindelijk ging zelfs het geluid even uit! En de rest moeten we zelf maar even invullen 🙂

Nog iets eerder die avond is Cees nog altijd bezig met de uitslag van de presentator battle. Een wedstrijdje waarin de Utopia fans zelf mogen kiezen wie zij de beste presentator vinden. De winnaar mag tijdens de Utopia markt presenteren. Op die manier wordt althans dat is de bedoeling de markt wat gepromoot.  De keuze bestaat uit Gert-Jan, Bjorn en Cees zelf. Ben je benieuwd naar de presentatie skills van de heren kijk dan even hier. Enfin, Cees stond lange tijd op nummer één en daar was hij maar al te blij mee. En om zijn blijheid extra lang vast te kunnen houden stemde hij gisterenavond even op zichzelf. Inmiddels is die uitslag een beetje veranderd. Cees staat niet meer op nummer één. Daar zien we Bjorn nu staan. Echter wel met een beetje hulp overigens want op onder andere Facebook werd opgeroepen om op Bjorn te stemmen… Enfin wie denk jij dat deze battle gaat winnen en dus op de Utopia markt mag presenteren?

We komen straks terug met nieuw Utopia nieuws, dag 813 is inmiddels weer aangebroken. Zien we je zo terug? Wil je volledig op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook en Twitter zo mis je zeker niets meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Martje at 08:23

    Cees is af en toe gewoon een kinderachtig mannetje,hij mag best wel eens op z’n nummer gezet worden. De bewoners zijn meestal veel te lief voor hem.

  2. Anja at 13:07

    Ach ja, die Bas en Do, en maar roepen we hebben geen sex, dat willen we niet in utopia, m.n Do riep dat, maak dat de kat wijs, je hoort en ziet genoeg
    Zeg dan niks Do, of is het toch weer aandacht vragen?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *