Bewoners komen achter gemanipuleerde poll

Bewoners komen achter gemanipuleerde poll

Zojuist schreven we al over de poll van de presentator battle. Deze is namelijk gemanipuleerd. En dat er vals spel gepleegd is is inmiddels bij de bewoners ook bekend. Rob en Victoria zaten vanmorgen achter de computers toen er een mailtje binnen kwam waarin vermeld werd dat Bjorn ineens op plek één staat. En dat is op een niet eerlijke manier gekregen, er wordt zelfs gesproken over een hack maar wij betwijfelen dat. Er werd immers op Facebook opgeroepen om op Bjorn te stemmen. Enfin Bjorn werd erbij gehaald en hij vertelt dat het Cees afgelopen avond ook al was opgevallen. Toen kwam Cees gelijk naar mij om te vertellen dat de poll corrupt is of dat de vrienden van Bjorn heel veel aan het stemmen zijn. Nu blijkt dat de chat is gehacked kan Bjorn wel lachen om de stress bij Cees, zeker omdat de uitslag veel voor de Cees betekent. Maar wie er nu gaat winnen is onduidelijk…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *