Utopia nieuwtjes 23 maart

Utopia nieuwtjes 23 maart

Het Utopia nieuws van 23 maart vindt je hier terug, alle kleinere gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Dag 813 begon met het verzorgen van de koeien, dit deed Rowena vanmorgen.
 • Cees en Bronno hebben vandaag post ontvangen! Cees verwachtte het al een beetje en het duurde dan ook niet lang voordat hij iets in de brievenbus vond. Beide hebben positieve berichten gehad. Bronno heeft overigens ook wel wat kritiek van zijn moeder gehad. Hij moet meer respect hebben voor zijn vrouwelijke mede bewoners. Ook heeft hij mooie fotos gehad. Verder laten de heren niet extreem veel meer los.
 • Verder is de ochtend rustig verlopen, het enige echte nieuws wat we nog kunnen melden is over de poll van de presentator battle waarover je hier meer kunt lezen.
 • Rowena en Cemal zitten achter de computers in het kantoor.
 • Bronno helpt Gert-Jan een handje met de “garage” van zijn scootmobiel.
 • Aan de badkamer wordt nog steeds gebouwd. De twee bouwvakkers zijn er nog altijd om al het sanitair te installeren. Bas en Bjorn lunchen gezellig met de mannen mee.
 • Rob en Gina doen de afwas.
 • De boodschappen zijn weer geleverd en deze worden uiteraard netjes opgeruimd.
 • En verder is het nog erg rustig in huize Utopia. Maar dat kan allemaal snel veranderen! Dus komen we uiteraard later bij je terug.

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Boesta at 18:59

  Leuk informatief stukje! Heb deze site pas ontdekt, keek eerst op een andere. Wat een verademing om te zien dat er ook bericht kan worden over Utopia zonder vooringenomen, leugenachtige, manipulerende en zelfs soms haatverspreidende berichten zoals dat op een andere (“gekke”) site wel regelmatig gebeurt…

  Complimenten aan de beheerders en schrijvers van deze site! Ga zo door!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  http://www.utopiatvshow.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *