Nicole & Ivan zijn weer bij “elkaar”

Nicole & Ivan zijn weer bij “elkaar”

Vele fans vragen zich af of Ivan en Nicole buiten de poorten van Utopia nog iets hebben. Eerder had Nicole namelijk flinke kritiek over hoe Ivan zich gedroeg toen zij was vertrokken. We kunnen je nu het verlossende antwoord geven. De twee zijn weer bij elkaar. Nou ja een soort van want de twee hebben een goed gesprek gehad. Daaruit is gebleken dat ze elkaar nog steeds leuk vinden en weer hebben besloten te daten… Eind goed al goed dus!

Enfin op naar de bewoners die nog in Utopia wonen. Een klein stukje nog over de poll van de presentator battle waar vandaag veel over gesproken wordt. De poll is gemanipuleerd, daar kwamen de bewoners vanmorgen achter. En nu een paar uur later besloot Bjorn het gesprek met Cees aan te gaan. Aangezien hij zo graag op nummer één wil eindigen… Terwijl Cees achter de computer zit stapt Bjorn op hem af en zegt hey Cees je legt het af. Keihard steeg ik voegt hij eraan toe. Cees antwoordt dat hij er helemaal niets meer van geloofd. Zeker om het feit dat de laatste 70.000 stemmen naar Bjorn zijn gegaan. Het is gewoon onrealistisch. En daarnaast heb ik de poll al een tijdje in de gaten gehouden en dit voorval heb ik nog niet meegemaakt voegt hij eraan toe. Bjorn verbaasd zich op zijn beurt ook over Cees. Dit om het feit dat hij de tussenstand van gisteren nog zo goed weet. Ik hou zelf de poll niet bij gaat hij verder. Maar Cees lijkt daarover te twijfelen. Je zegt het gaat hij verder maar ik ken je. Elk spel wat je doet wil je winnen. Bjorn ontkent dit in alle toonwaarden, ik wilde zelfs op jou stemmen om je weer bovenaan te krijgen geeft hij toe. En wij zijn benieuwd wie er nou winnaar gaat worden. Wordt het Cees of Bjorn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *