Gert-Jan en Rob over liefde in Utopia

Gert-Jan en Rob over liefde in Utopia

Gert-Jan en Rob hebben buiten een goed gesprek gehad met elkaar. Het onderwerp van gesprek? Mogelijke liefde in Utopia…

Rob begint het gesprek en vraagt nieuwsgierig of er wat bij zit voor hem. Iemand van de vrouwen? Gert-Jan lacht en benadrukt dat hij niet voor de vrouwen in Utopia zit. Je zit hier ook pas een week gaat Rob verder. Wacht maar over drie maanden. Gert-Jan geeft wel toe dat hij merkt dat als er tijdens evenementen vrouwen zijn zijn libido flink omhoog gaat. Maar gaat hij verder, ik weet Ik geniet liever van de mensen die hier af en toe langskomen. Dat is beter denk ik besluit de nieuwkomer. Toch blijft Rob nieuwsgierig, op welke types valt Gert-Jan? Gert-Jan antwoordt niet echt een specifiek type te hebben. Maar uitstraling is wel belangrijk. Kijk, we hebben leuke dames hier gaat hij verder. Maar om nou te zeggen… Rob onderbreekt hem en vertelt dat hij niet te snel moet oordelen. Er kan tenslotte zomaar een leuke dame binnen komen. Gert-Jan zegt af en toe een knuffel te missen, maar benadrukt dat liefde niet zijn hoofddoel in Utopia is. De twee heren concluderen dat liefde in Utopia het niet waard is in Utopia. Maar vult Gert-Jan aan, als het gebeurd dan gebeurt het. Er kan zomaar iemand binnenlopen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:31

    Die Gert Jan lijkt met doen en laten op een oude inwoner van UTOPIA die ook met veel bombari binnen kwam en meteen ruzie met Cees had over zijn kook kunst.
    Ik vind zelf dat er meer dames in moeten ala Laura en de andre meiden van het eerste jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *