De douche werkt weer!

De douche werkt weer!

We kunnen weer wat updates over Utopia geven en we hebben wat gebeurtenissen op een rijtje gezet. Zo is onder andere de badkamer zo goed als klaar en kan al gebruikt worden! Maar er gebeurde nog meer.

De douche werkt weer!
Er is een douche! En dat betekend dat de bewoners zichzelf niet meer hoeven te behelpen en weer van luxe kunnen genieten. Ze schuifelen dan ook om de beurt naar binnen. De meiden vinden het groot. Je past er wel met z’n drieën in merkt Do op. En Bas mag er als eerste onder, het bevalt de bewoners goed om weer eens echt te douchen. De badkamer is nog niet helemaal af, deze moet nog afgewerkt worden.

Structuur in Utopia
Rob en Gert-Jan bespreken zaken die er toe doen, zoals de markt en de organisatie in Utopia. Volgens Rob is het een uitdaging om structuur aan te brengen. Beide hebben het ook over Bjorn, die volgens hen beter kan lullen dan poetsen, maar wel veel heeft geleerd in de loods.

Bjorn is heel blij blij
Bjorn houdt de presentator poll goed in de gaten. Of ‘ie nou gehacked is of niet zegt Bjorn, mensen doen in ieder geval veel moeite! Hij vindt het prachtig. En bijzonder. Hij is blij met zijn groep trouwe fans.

Strijd om Cemal?
Ramona en Gabriëlle zijn met andere dingen bezig. Ze zijn aan het vechten om Cemal. Beide vinden hem wel gezellig en het valt Ramona op dat Cemal gelijk bij Gabriëlle komt zitten als zij er is. Cemal is mijn vriendje antwoordt Gabriëlle simpelweg terwijl ze door het haar van Cemal aait.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Chero at 20:37

    Ik snap ook niet dat er een bad moet komen ze hebben die hottub toch ook al waar ze met meerdere in zitten. Maar ja het wordt nu Luxe Utopia

  2. anneke at 20:27

    Zag net op tv dat ze een badkuip hebben, daar gaan ze dan uren in zitten je laat een badkuip niet voor een kwartier vollopen.
    Er gaat daar niks eerlijk.
    En als Cemal wil met die twee had hij er al lang werk van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *