Aanvaring tussen Bjorn en Bronno

Aanvaring tussen Bjorn en Bronno

We blikken zoals je gewend bent altijd nog even terug op afgelopen avond. Wat is er toen nog gebeurd? Onder andere het volgende, er was een kleine aanvaring tussen Bjorn en Bronno over de Utopia markt. In de keuken vond deze gebeurtenis plaats. Er zouden namelijk een paar bewoners niet achter een bepaalde standhouder staan die op de markt verschijnt. Maar Bjorn vindt dat de man gewoon mag blijven.

Zolang ik hier ben, gaat het niet gebeuren dat zo’n man weggaat op de markt voegt hij er resoluut aan toe. En dat valt dan bij Bronno in het verkeerde keelgat. Volgens hem heeft Bjorn het helemaal niet voor het zeggen. Wie denk je wel dat je bent vraagt hij. En op dat moment ontstaat er een kleine discussie. Jij stuurt het niet he pikkie benadrukt Bronno nog maar eens. Dat zeg ik omdat ik dat vind ja antwoordt Bjorn. Mensen moeten zich gewoon maar melden en dan zien we wel hoeveel er voor en tegen zijn. Ik zeg alleen dat zolang ik hier ben het niet gaat gebeuren dat zo’n man hier weggaat op de markt, nee! En ik mag best zeggen wat ik ervan vind. Nee antwoordt Bronno we zijn een democratie. Ja gaat Bjorn verder en ik weet hoe anderen erover denken dus dan mag ik dat zeggen! Volgens Bronno gaat het op de manier waarop Bjorn het brengt. Ik maak me gewoon hard voor dingen waarvoor ik ben kaatst Bjorn terug. En concludeert dat ze gewoon anders denken. Ik vind een relatie belangrijker dan opzeggen voor een paar honderd euro meer… Wellicht wordt het vandaag nog besproken want als het goed is staat er een centraal op het programma. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:10

    Ik mag Bjorn ook niet maar die Bronno maakt z’n eigen niet gelieft bij de kijkers , die gast heeft overal commentaar op niks is goed.
    Geen aangepaste w.c. en douche hij kan toch met kruk en al de w.c. en douche gebruiken, en zo ver ik zie mogen de bezoekers niet door de hele loods komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *