Ramona was boos

Ramona was boos

Nog mee nieuws van afgelopen avond, want na de aanvaring tussen Bronno en Bjorn was Ramona ook nog eens boos… Boos over een repetitie die niet plaats kon vinden.

Eerder had Ramona al aangegeven dat de repetitie erg belangrijk was. Echter lijkt deze nu niet door te gaan omdat er een flink aantal bewoners nog aan de badkamer werken. Heel veel mensen weten niet dat we vanavond repeteren, hè? laat Do aan Ramona weten. Hoe bedoel je? vraagt Ramona met enige onrust duidelijk hoorbaar in haar stem. Ze weten het wel gaat ze verder. En gaat daarna gelijk door naar Bas. Bij de nieuwe badkamer aangekomen vraagt ze aan hem jij weet niet dat we repeteren vanavond? Bas antwoordt dat hij van niks weet. Dat is tijdens het centraal nog gezegd benadrukt Ramona. Er is zelfs nog een discussie over ontstaan. Maar je kan dus niet? Bas schudt zijn hoofd. Waarom niet? vraagt Ramona verbaasd. Omdat ik met een badkamer bezig ben. Ik kan niet mee doen vandaag antwoordt Bas. Oké, duidelijk. Had dat even eerder gezegd snauwt Ramona kwaad en ze loopt weg. In de keuken wordt er vervolgens over gesproken. Zo heeft Bronno het ook opgevangen en neemt het voor Bas op. Hij geeft toe dat hij het wel te doen heeft met hem. Ik voelde last op je schouders en dat mag ook wel eens gezegd worden. Rowena die op haar beurt ook een mening heeft laat weten dat ze Ramona wel begrijpt, er moet immers gerepeteerd worden. Maar haar reactie was overdreven. Do probeert Ramona ondertussen te helpen. Wat nou als je iedereen die speelt bij elkaar roept? En dan voorleest wat we gisteren hebben opgeschreven oppert ze. Nee, want mensen moeten met de badkamer verder aldus Ramona. Die hebben daar geen zin in. En dat is oké, want ik snap het wel gaat ze verder. Ze hebben de hele dag gewerkt. Maar ik irriteer me, omdat ze in het centraal zeiden dat het wel ging lukken. Nu heb ik me er de hele dag op voorbereid en hoor ik pas op het laatste moment dat het niet kan. Hopelijk wordt het vandaag wat gezelliger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:37

    Ze hebben zoveel commentaar , kunnen de meiden niet eens proberen een tegel aan de want te leggen , als het spul voor de muur klaar is , is het alleen erop doen maar nee ze vinden het mannen werk de meiden zijn liever lui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *