Cees “wint” de presentator battle

Cees “wint” de presentator battle

En nog wat van gisteren, de veelbesproken presentatie battle. Gisteren werd er een stemming gehouden omdat de poll gemanipuleerd zou zijn. Gina nam de presentatie op zich en zodra iedereen er klaar voor was sprak ze hen toe.

Lieve Utopianen begint ze, bedankt dat jullie er zijn. Vandaag is er een stemming, anders dan jullie gewend zijn. Zoals jullie weten hebben we een poll gehad. Een poll voor wie live in de loods mag presenteren. Maar natuurlijk ook aanstaande markt. De poll was niet helemaal duidelijk, wat klopt er nou wel en niet. De paspoorthouders hebben ook gestemd en deze deelt Gina vervolgens uit. Ze schrijft het onder de foto’s van de drie presentatoren. Daarna mogen de andere bewoners stemmen, ze mogen drie stemmen geven. Deze mogen ze verdelen of aan één persoon geven. De meeste bewoners geven alle presentatoren één stem. Benjamin geeft er Bjorn wel drie en Bas doet dit ook maar dan aan Cees. Cemal geeft Gert-Jan twee stemmen omdat hij goed kan improviseren en Cees krijgt zijn laatste stem. Bronno doet hetzelfde. Ook de presentatoren mogen zelf kiezen, Gert-Jan geeft er twee aan Cees en één aan Bjorn. Cees geeft er ook twee aan Gert-Jan en één aan Bjorn. Bjorn die als laatste gaat geeft Cees drie stemmen. Gina vat het vervolgens even samen, Cees heeft zeventien stemmen, Gert-Jan zestien stemmen en Bjorn veertien stemmen. Dus Cees jij mag See Us presenteren. En vervolgens ging iedereen weer aan het werk met de badkamer. Vinden jullie het terecht dat Cees gewonnen heeft zelfs met een beetje vals spelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 23:58

  Ik vind het zeer zeker niet terecht dat Cees op die manier wint, die man kan niet tegen zijn verlies.
  Kan me niet voorstellen dat hij de beste is kinderachtige vervelende man.

  • anneke at 12:42

   De andere mannen hebben misschien ook op hun eigen gestemd , ik zie ze der wel voor aan.
   Zoals die Gert Jan presenteerde leek wel een aan kondeging van wat je wel vroeger zag van bel spelletjes van vroeger met John Williams . En net wat Cees zei een tjakka persoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *