Cees staat bovenaan in de battle

Cees staat bovenaan in de battle

De presentatie battle is inmiddels van start gegaan. De filmpjes staan online die we in dit bericht voor je toegevoegd hebben en er kan gestemd worden! Wie vindt jij de beste presentatie skills hebben? Momenteel vinden de meeste fans dat Cees op plek één behoort. En Cees houdt dit zelf ook nauwlettend in de gaten. En laat dit ondanks zijn irritaties ook weten aan zijn mede bewoners.

Waar twee honden vechten om een been, daar gaat een derde mee heen zegt Cees triomfantelijk tegen Rob, Benjamin en Bjorn. Hij doelt ermee dat hij op de eerste plek staat van de poll. Rob reageert dat het hem niet veel doet hoe Cees zich voelt. Het is immers ter promotie van de markt en daarnaast doe jij mee omdat jij  met een gezicht rondliep wat op onweer stond. Omdat je rondloopt als een klein kind wat zich voelt overgeslagen voegt hij eraan toe. Cees antwoordt dat het niet overgeslagen is maar gepasseerd. En laat daarna de heren met rust.  Ik dacht al dat gaan we de hele week horen zegt Bjorn wanneer Cees daadwerkelijk dezelfde ruimte is verlaten. Wie vindt jij de beste presentator?Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 09:45

  Ik vind zowiezo Cees geen leider er zijn maar weinig mensen die het leiderschap in zich hebben Rob ook zeker niet Cemal zou het kunnen maar denk ik te jong, geen overwicht. Victoria zou een van de beste daarin zijn. Er is niemand die Ivan kan opvolgen.

 2. Harlequin at 07:31

  Gert-Jan kan echt wel presenteren. Heb hem al een paar keer in het echt gezien en hij weet altijd met zijn vlotte babbel alles aan elkaar te praten. Misschien dat hij zo op tv erg druk overkomt, maar bij een evenement waar het druk en lawaaierig is, dan is hij goed.

  • anneke at 11:07

   Dan had hij bij binnen komst moeten doen, niet op de tafel springen en zo druk moeten doen.
   Nu vind iedereen hem een uitslover. Eerst maar afwachten wat hij verder gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *