Sanitair voor de badkamer is gearriveerd!

Sanitair voor de badkamer is gearriveerd!

De badkamer gaat met sprongen vooruit in Utopia. De gipsen wanden staan inmiddels al, de leidingen liggen en dat betekend dat er betegeld kan worden en het sanitair erin kan. Zojuist zijn twee mannen van een sanitair bedrijf gekomen met een vrachtwagentje. De heren hebben van alles bij en gaan dan ook snel aan de slag. Momenteel wordt er betegeld maar de bewoners zelf lijken tot nu toe niet mee te doen. De meeste ruimen het terrein namelijk op voor de aankomende Utopia markt.

En nu we het toch over de markt hebben, er is een battle ontstaat tussen de presentatoren Bjorn en Gert-Jan. Rob heeft namelijk een idee om meer bezoekers naar de markt te trekken. Hij overlegde dit eerst met Victoria. Laten we een battle doen om te kijken wie het beste kan presenteren begint Rob zijn verhaal. Doen we Do, ik en jij als jury. Ze krijgen een uur de tijd om zich voor te bereiden. De winnaar mag het eerstvolgende evenement presenteren. Victoria vindt het een goed idee. Ze weet alleen niet of het eerlijk is om een jury van drie personen samen te stellen. Hun mening is namelijk doorslaggevend. We kunnen een poll maken op de courant. Mensen laten stemmen stelt ze vervolgens voor. Maar heeft nog meer aanvullingen. Ze oppert dat Bjorn en Gert-Jan elke dag een actie verzinnen om de markt de promoten. Tot en met donderdag. Kijkers kunnen vervolgens hun stem uitbrengen via de poll. Op de standhouders borrel maken we de winnaar bekend voegt ze eraan toe. Het doel van the battle is niet alleen om een presentator te kiezen, maar vooral om de markt te promoten. De kaartverkoop loopt namelijk nog niet bepaald goed. Het idee wordt gelijk voorgesteld aan Gert-Jan en Bjorn. En Bjorn lijkt te twijfelen of hij aan deze actie wil meedoen, omdat hij liever krachten wil bundelen in plaats van te strijden. Het is ludieke competitie benadrukt Victoria. Uiteindelijk gaat Bjorn toch de uitdaging aan. Vandaag na de brunch, staat de eerste ronde al op het programma. Het gaat om een zogenaamde elevator pitch. Showtime zegt Bjorn. En Gert-Jan? Hij doet ook graag mee. Niet veel later heeft zich overigens nog een presentator gemeld. Cees gaat namelijk ook met de battle meedoen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *