Cees voelt zich gepasseerd

Cees voelt zich gepasseerd

De battle om de markt bezoekers aan te trekken heeft ook voor wat negativiteit in de loods gezorgd. Zo deed Cees in eerste instantie niet mee en werd later wel gevraagd. En Cees voelt zich daardoor gepasseerd…

Terwijl Cees met Ramona in de keuken stond duurde het dan ook niet lang voordat Cees zijn irritaties uitte. Zag je wat er net gebeurde? Dat kinderachtige gedoe? Ook laat hij weten dat hij niet eens is met de manier waarop de battle tot stand kwam. Ik werd niet gevraagd en voel me wel gepasseerd. Bas die ook in de keuken staat vangt het gesprek op en merkt op dat het een lekkere promotie is. Heb je Rob zijn kop gezien? Die is zwaar geïrriteerd. En dat is de organisator! vervolgt Cees zijn verhaal. Ook vindt Cees het vervelend dat hij niet gevraagd is en er achteraf kinderachtige en chagrijnige koppen worden getrokken. Niet alleen Rob, maar ook Victoria neemt hij dit kwalijk. Bas verlaat ondertussen de keuken. Dan komt Rob de keuken in je mag best wat blijer kijken hoor! zegt Cees tegen hem. Dat maak ik mooi zelf wel uit, Cees reageert Rob en loopt vervolgens gelijk de keuken uit. Ramona sluit aan en Cees kan het niet laten om ook haar op de hoogte te brengen. Kijk gaat hij verder, Bjorn zegt wel dat hij het niet erg vindt maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Dat vindt hij wel. Als blikken konden doden… sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 19:51

    Kijk even, maar wat een uitslover die Gert- Jan noemt hij dat pressenteren .
    Iedereen denkt dat hij dat kan ,en dan ook nog Bjorn die het kan.
    Cees presenteerd ietsje beter met het drukke gedoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *