Paniek om Le Luifel

Paniek om Le Luifel

Wat gebeurde er nog afgelopen avond in Utopia? Er vond een borrel plaats voor de standhouders omdat de markt dit weekend weer gepland staat. Een informele borrel zoals Rob noemt terwijl hij iedereen welkom heet. Ook verschuldigd hij zich voor het feit dat de loods er een beetje rommelig bij ligt. De bewoners borrelen vervolgens gezellig met de standhouders en daar is niet veel meer over te schijven. Op één ding na dan er werd chocolade gesnoven. Een vreemd tafereel waar in van de standhouders mee kwam. Bas probeerde het als eerste en vanzelfsprekend volgde er een streamlock. Wat later op de avond wilde Rowena het ook nog even proberen ook toen kregen we de koeienstal in beeld. Enfin, de avond is verder gezellig verlopen.

En dan was er ook nog enige paniek om Le Luifel. Dit was overigens nog net voor de borrel. Er was namelijk geen stroom bezig en dit terwijl Gina flink bezig was om voorraad aan te leggen voor de markt. Bronno kwam Gina als eerste helpen maar kwam er al snel niet uit. De stoppen zijn namelijk  niet doorgeslagen, er is simpelweg helemaal geen stroom meer. Dan besluit Gina Rob te halen, hij komt er al snel achter  dat de personen die met de zaag bezig zijn geweest, een stekker uit het stopcontact hebben gehaald. En doordat eruit ligt Le Luifel helemaal geen stroom meer heeft. Probleem opgelost dus! Gina is blij dat het probleem opgelost is en verder kan met haar werkzaamheden. Ook vandaag zal er naar alle waarschijnlijkheid redelijk wat voorbereidingen getroffen worden voor de markt. We komen zo terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:51

    Wie heeft dat gedaan , komt de dader naar boven of durft die persoon zich niet te melden vanwege het stomme gedoe.
    En hoe zit het met de standhouder die er een paar niet meer willen hebben , nu opeens een par die net komen kijken hun mening over hem hebben doen hun het beter dan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *