Rowena deed zich voor als nieuwe bewoonster

Rowena deed zich voor als nieuwe bewoonster

We hebben een gebeurtenis van gisteren gemist. Eerder schreven we al over Gabriëlle en Rowena die bezig waren met een kist die ze in de wellness hadden verstopt. We wisten niet wat de twee van plan waren maar daar kunnen we nu meer over melden. Wat later zagen we Rowena namelijk zichzelf omkleden tot een andere vrouw. Om op die manier te spelen dat er een nieuwe bewoonster Utopia betreed. Rowena heeft zichzelf redelijk goed vermomd en heeft een blonde pruik op haar hoofd. Gabriëlle loopt vervolgens richting de loods en niet veel later wordt zij gevolgd door Rowena. De nieuwe bewoner sleept haar kist over de straatstenen. Ondertussen zien de andere bewoners dat er buiten iets aan de hand is. Rowena loopt expres met haar rug richting de loods, zodat haar geheim niet wordt onthuld. Maar al snel wordt ze betrapt, Bjorn loopt naar haar toe en ontmaskerd haar. Weet je waar ik het aan zag? Aan je kuiten zegt hij.  Vervolgens loopt Rowena naar de loods. De kist wordt gedragen door Cemal en Gabriëlle. Iedereen ziet snel dat het Rowena is, behalve Cees… Hieronder kun je de gebeurtenis nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:45

    Goh wat moet ik daarom lachen , ik kom niet meer bij.
    Weten ze uit verveling niet meer wat te doen , ga helpen betegelen van badkamer en de wc
    Een vrouw kan dat toch leren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *