Arjuna vertelt dat hij hodgkin kanker heeft

Arjuna vertelt dat hij hodgkin kanker heeft

We blikken nog even terug op vanmorgen, nog voor het centraal was Arjuna namelijk in de loods. En hij gaf de bewoners een bijzondere mededeling. Een mededeling met een minder leuke boodschap…

Ik ben ernstig ziek zegt Arjuna tegen de rest van de bewoners. Ik heb vorige week mijn eerste chemokuur gehad. Dat meen je niet zegt Bjorn en de rest horen we ohh zeggen van verbazing. Ja gaat Arjuna verder. Ik voel me verder niet ziek en ik heb het al mijn klanten ook al vertelt. Vandaar dat ik het ook effe bij jullie neerleg. Rowena vraagt hoe het nu gaat met Arjuna. De sportman vertelt dat het vooralsnog goed gaat. Ik moet nu acht maanden lang elke twee weken chemo. Mag ik vragen tegen wat vraagt Gert-Jan. Arjuna vertelt dat het om hodgkin kanker gaat. Dat is een klierkanker. Ik ben altijd positief en dat leer ik ook altijd tegen iedereen. Het komt sowieso wel goed maar het is wel effe heftig. Gabriëlle begint te snikken en Arjuna geeft haar een knuffel. Het is prima te behandelen hoor. Vervolgens vertelt Arjuna hoe hij erachter is gekomen. Zijn bloedplaatjes waren achteruit gegaan. Dat was door een medicijn wat ik toen kreeg omdat ik huiduitslag had. Maar ik voelde me nogal fit, en toen ik een klier wilde laten verwijderen tijdens de operatie dacht ik van nee we gaan niet in mijn lichaam snijden want ik voel me fit. Toen is er toch nog verder onderzoek gedaan en kreeg ik het te horen. En toen dacht ik waar slaat dit op. Ik geloofde het niet zo. Maar ik ga het wel allemaal vastleggen wat video’s maken en zo. Rowena denkt ook dat als je positief blijft het lichamelijk mogelijk ook positief uit kan pakken. Maar vind het wel vreemd dat Arjuna zo met sport en lichaam bezig is en er toch iets gebeurd. Na deze acht maanden behandeling wordt 85% beter vertelt Arjuna ook nog eens. En dat is gelukkig wel een hoog percentage. Vervolgens gingen de bewoners toch nog trainen. We willen Arjuna veel sterkte wensen met deze rot ziekte…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 14:41

    Het is en blijft een rot aandoening. Ik kan Arjuna alleen maar veel sterkte toe wensen. En ja beter positief blijven (misschien moeilijk) maar wel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *