Ramona moet stoppen met sporten

Ramona moet stoppen met sporten

Aangezien we vanmorgen een paar uurtjes gemist hebben blikken we nog even terug. Zo was Arjuna weer in Utopia te vinden om te sporten met Ramona. Echter was dit maar voor korte duur… Ook andere bewoners porten mee, en dat gebeurde buiten in het zonnetje wat toen nog scheen. Maar opeens was Ramona weg, ze lag op de bank, helemaal uitgeteld. Arjuna ging dan ook snel kijken wat er aan de hand was. Volgens hem is het een incident na de zware trainingen die ze al gehad hebben. Uiteindelijk komt de aap uit de mauw, Ramona had niet voldoende gegeten. Wat is er vanmorgen nog meer gebeurd? Bronno heeft zijn bed te koop gezet, hij moest wel wat hulp krijgen want van computers heeft de nieuweling niet heel veel verstand. Waarom hij dit bed te koop zet? Omdat hij een waterbed wil… Bas is druk bezig geweest met zijn vogels, Cees heeft een openstaande factuur ontdekt. Een oude factuur uit 2015, er zou nog een bedrag van 300 euro open staan. Rob die erbij staat vindt het niet kunnen dat er nog een factuur nagestuurd moet worden. Zo maak je mensen boos, boekhouder Cees lijkt het daarmee eens te zijn. En toen begon het centraal, hier kun je nog eens alles nalezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:19

  Het moet niet gekker worden , moet dat eerst niet gevraagd worden het is van Utopia en gaan ze daar mee instemmen.
  Hij had eerder hier mee moeten komen , dan was hij eruit geweest.
  Begin hem nu al niet meer leuk te vinden hoe lang zal het duren bij de medebewoners

  • Dirry at 17:25

   Hij gaat dat van zijn eigen geld betalen; o.a. de reden waarom zijn bed te koop staat. Dat heeft hij netjes in het vorige centraal gevraagd… hij probeert het waterbed gratis te krijgen of te ruilen. De groep heeft daarmee ingestemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *