Utopia ochtend nieuws van 18 maart

Utopia ochtend nieuws van 18 maart

Het Utopia nieuws van deze ochtend 18 maart vindt je hier terug, alle gebeurtenissen kort omschreven zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er allemaal gebeurd(e).

Bronno klaagt
Dit keer geen klagende Cees maar een klagende Bronno. Bronno lijkt de rol van Cees overgenomen te hebben. Waar het vanmorgen over ging? Hij vindt het niet kunnen dat er geen invalidentoilet in Utopia is. Ook klaagt hij dat hij maar een uur heeft mee kunnen werken aan de bouw van de badkamer en daarna mocht hij naar eigen zeggen niet meer. Gabriëlle hoorde het allemaal aan en Bronno klaagt gewoon verder. Zo heeft hij nog altijd last van pijn in zijn lichaam.

Bezoek voor Cemal
Cemal heeft vanmorgen bezoek gehad van twee mensen van een studentenvereniging. Cemal heeft de heren uitgenodigd om mogelijk grote evenementen voor te organiseren. De studentenvereniging is vrij groot en bestaat al erg lang. Er zijn plannen voor een mogelijk gemaskerd bal te organiseren.

Dominique is weg uit Utopia?
Dominique was er vanmorgen al vroeg bij omstreeks 7:00 uur zien we haar het terrein verlaten. Waarschijnlijk voor een onderzoek wat niet in Utopia plaats kan vinden. Inmiddels is ze weer terug op het terrein.

Gina in Le Luifel
Gina is momenteel aan het voorbakken van friet. Het is immers vrijdag en dat betekend patat dag in Utopia. Bronno en Gert-Jan zitten achter de computer te mailen. En er wordt nog altijd druk gebouwd aan de nieuwe badkamer. Verder is het vrij rustig in Utopia. We komen dus later bij je terug met meer Utopia nieuws. Volledig op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *