Cees vindt Gert-Jan een “tjakka figuur”

Cees vindt Gert-Jan een “tjakka figuur”

Een rustige dag gaat voorbij in huize Utopia. Cees en Rowena hebben een gesprek gehad over nieuweling Gert-Jan. Wat vinden de twee precies van de nieuweling?

Wat vindt jij van Gert-Jan vraagt Rowena nieuwsgierig aan Cees. Ja even wennen antwoordt Cees. Het is een beetje een “tjakka figuur gaat hij verder. Rowena lacht en Cees vertelt verder. Hij is een beetje druk en dominant aanwezig. Rowena merkt op dat ze daar al best wel veel bewoners van hebben. Hij is energie vol aldus Cees. Heeft veel plannen maar we zien wel. Rowena is nieuwsgierig wat Cees van de presenteer kunsten van de nieuweling vindt. Hoe zal ik het zeggen begint Cees. Ik zie hem inderdaad wel op een beurs staan. Een showmaster met veel handgebaren. Volgens Rowena is Gert-Jan vergeleken met Cees totaal verschillend. Jij hebt een bepaalde rust maar wel ad rem. Echt totaal verschillend. Cees is het daarmee eens, en merkt op dat er tijdens de gedichtenbundel presentatie meer behoefte was aan een rustigere manier van presenteren. Ik had het anders gedaan in een andere sfeer gaat hij verder. Maar dat hij er na één dag al staat dat is wel erg goed… Wat vinden jullie tot nu toe van de veelbesproken Gert-Jan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *