Afscheidsfeest van Bjorn en Gert-Jan zijn verjaardagsfeest

Afscheidsfeest van Bjorn en Gert-Jan zijn verjaardagsfeest

Gisterenavond is het tot laat doorgegaan in de loods. Gisteren heeft Bjorn aangekondigd dat hij Utopia ging verlaten en Gert-Jan was natuurlijk jarig. Rond 7 uur heeft Bjorn nog wat tekst ingesproken. Dit is voor het de dag tegen pesten, die Dominique organiseert. Even na zeven uur is Gina klaar met afwassen en de afwas wordt afgedroogd door Cees. Op dat moment zijn Gabriëlle en Victoria in gesprek. Gabriëlle hoopt dat ze buiten de poorten een eigen talkshow gaat krijgen.

Om half 8 gaat Bjorn naar de Studio in gezelschap van Rowena, Gabriëlle en Gina. Hij krijgt nog wat cadeaus van ze. Het zijn een paar fotolijsten met foto’s van hem en Rowena en Gabriëlla. Bjorn kan het waarderen en bedankt de dames door ze een knuffel te geven. Nadat Bjorn ze bedankt heeft, schrijven de meiden nog gauw een persoonlijke boodschap op de lijsten. Rond half 9 staat Ramona te douchen en Bas besluit een grap uit te halen. Hij gooit water over de douchedeur, meerdere keren zelfs. Ramona kan het niet echt waarderen en spuit water terug met de douchekop. Bas gaat door en laat zich niet stoppen. Dan neemt Romy het voor Ramona op en gooit Bas nat met een glas water.

Om kwart over 9 kan het feest beginnen. Ze vieren de verjaardag van Gert-Jan en het afscheid van Bjorn. Bjorn heeft gisteren al feest gehad omdat hij 15 maanden in Utopia is, dus dit feest is meer voor Gert-Jan. Voordat het feest begint, wilt Gert-Jan nog wat mededelen. Hij neemt het woord en spreekt de inwoners toe. Hij wilt beginnen met een applaus voor Bjorn, omdat hij het in Utopia 15 maanden volgehouden heeft. Hierna wordt nog een verjaardagslied gezonden voor Gert-Jan. De Utopianen hebben een cadeau geregeld voor Gert-Jan, een bestuurbare auto. Het cadeau is helaas nog niet binnen, maar dat mag de pret niet drukken. Gert-Jan bedankt de bewoners en geeft aan dat ze echt een beetje familie zijn geworden. De muziek gaat aan en het feest kan beginnen! Bas en Bjorn nemen ondertussen een shotje en het dak gaat er aardig vanaf. Er wordt volop gedanst, zelfs door Bronno!

feest

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 09:30

    Een bestuurbare auto lekker groot kado voor iemand die net binnen is .Cees heeft bijna niks gehad heel vreemd. Ik zie Cees de volgende die vertrekt al is het niet dat hij vrijwillig gaat word hij door dat stuk ongeregeld er wel uit gestuurd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *