Loopt Cemal zichzelf voorbij?

Loopt Cemal zichzelf voorbij?

Cemal is bezig met van alles, en dat is bepaalde bewoners niet onopgemerkt gebleven. Zo vond er gisteren een gesprek plaatst over Cemal door Ramona en Victoria.

Victoria vertelt Ramona dat zij Cemal ziet als iemand die heel veel doen vanuit zichzelf, terwijl hij achteraf vaak beseft dat hij misschien eerst informatie had kunnen inwinnen over hetgeen wat hij wil doen. Ramona lijkt het hiermee eens te zijn, volgens haar loopt Cemal zichzelf te vaak voorbij. En dat is soms zo erg dat ik me eraan erger geeft ze toe. Ik merk gewoon dat hij zich helemaal kapot werkt gaat ze verder. Volgens Victoria komt dat omdat hij zijn energie niet balanceert. En het is ook een stukje levenservaring wat Cemal nog mist. Ramona denkt dat Cemal nog balans moet vinden. Het ene moment is hij de tuin aan het spitten en het andere moment wil hij een evenement organiseren. Maar het wordt hem vaak vergeven omdat hij de gun-factor heeft. Maar de groep moet hem voorlopig nog begeleiden en hij kan de groep nog niet dragen, hoe graag hij dat ook wil denkt Victoria. Zijn jullie het eens met de dames?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 13:30

  Cemal is een goeie gast maar inderdaad hij moet wat rustiger gaan worden m.b.t. de dingen waarmee hij bezig is. Hij moet beter overzicht proberen te houden, en zich minder verplicht voelen om dingen te doen die andere (wel beloven te doen maar) laten liggen…

  Ja Victoria is alleen maar bang dat zij en Rob het niet voor het zeggen gaan krijgen. Ik denk dat als Rob & Victoria Utopia zouden verlaten dat de sfeer heel erg ten goede zou komen…

 2. Chero at 10:50

  Ik ben het helemaal niet met ze eens. DIe VIctator is bang dat Cemal het voortouw gaat nemen en zij de sekte die ze wil gaan leiden te niet wordt gedaan.

 3. maria at 10:23

  En dat zegt juist Ramona ? Luilak eerste klas. Zou niet verkeerd zijn als zij wat energie en werklust van Cemal had.En dan zegt ze het ook nog tegen een andere (nietsnut) want dat vind ik van Victoria,die werkt nl wel ….maar dan met haar kaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *