Wordt Victoria de leider van Utopia?

Wordt Victoria de leider van Utopia?

Nog meer nieuws van afgelopen avond, Gabriëlle besloot het gesprek met Victoria aan te gaan over leiderschap. Ze heeft namelijk gemerkt dat ze steeds meer een aanspreekpunt wordt. Ze vraagt zich dan ook af of Victoria Utopia de goede richting in kan sturen. Ja antwoordt Victoria. Dat denk ik wel. En daarom moet ik elke dag ook hard werken om die visie te behouden. Om te zien waar de struikelblokken liggen, waar zit de pijn, wanneer gebeurt wat en waarom gebeurt het? En dat is ook iets wat ik van nature in me heb voegt ze eraan toe. Maar denkt dat het ook wel door haar rustige en open uitstraling komt. Ze noemt het een magnetische samenwerking. En als je een doel heb, kan je dat ook bereiken. Al hoef je dit volgens haar niet te definiëren, maar je kan het altijd visualiseren. >Het lijkt er inmiddels op dat Victoria een soort van leider aan het worden is in Utopia. Is zij daar een goed persoon voor?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:29

  Ik vond Victoria in het begin heel leuk, maar nu ze er al langer erin zit begin ik haar verveelend te vinden.
  Hoe leuk ze met Cees om ging hoe gemeen ze nu tegen hem doet
  Ze begint nu mensen op te stoken , hij heeft toch gelijk iemand anders begint over de schoonmaak lijst en dat vinden ze niet erg maar zodra Cees het doet is het een oude zeur.
  Ze heeft iedereen mee.
  Zal Cees de volgende zijn die eruit gaat op wat voor mannier ook.

 2. Boesta at 13:25

  Victoria is daar absoluut niet geschikt voor. En ik heb ook het idee dat het meer Rob is die haar beïnvloed waardoor ze zelf denkt een leider te kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *