Romy in tranen wat moet ze nog in Utopia doen?

Romy in tranen wat moet ze nog in Utopia doen?

We blikken nof even terug op afgelopen avond. Toen vroeg Romy Victoria om advies. Al snel volgde er tranen…

Romy zit namelijk met de naderende stemmingen in haar hoofd en wil graag meer doen in Utopia dan alleen beauty dagen organiseren. Een nobel streven volgens Victoria, maar in Utopia gaat het altijd anders dan dat een nieuwkomer denkt voegt ze eraan toe. En benadrukt dat Romy altijd naar haar toe mag komen voor advies. En legt danuit hoe iets in zijn werking gaat. Romy wil gewoon graag geld verdienen in Utopia en bezig zijn zo geeft ze toe. Ik wil niet in een BV of financiën-team zitten. Zo’n persoon ben ik niet. Ik ben geen denker of zoiets. Ik ben een chaotisch type. Ik moet gewoon een vast dingetje hebben waarmee ik bezig kan zijn legt ze verder uit. aldus Victoria drukt Romy op het hart dat ze gewoon altijd eerst naar haar moet komen voordat ze iets onderneemt. Want ondanks dat ze pas vier maanden in Utopia zit, weet ze alles naar eigen zeggen. Ik heb me overal in verdiept en ben volledig op de hoogte van hoe bijvoorbeeld het organiseren van een evenement in zijn werking gaat.
Dan gaat het over de aankomende stemmingsronde,Victoria denkt dat Romy zich bij de aankomende nominaties geen zorgen hoeft te maken om weggestemd te worden. En wanneer Victoria dit zegt begint Romy direct te huilen. Waarom ben je bang schat? vraagt Victoria. Romy antwoordt dat ze het gevoel heeft dat ze als een kip zonder kop rondloopt. Maar dat is iets waar ze zich totaal geen zorgen over hoeft te maken volgens Victoria. Wat kan iemand in drie weken laten zien? Als iemand je daarom een stem geeft, zegt dat meer over die persoon dan over jou voegt ze eraan toe. Vraag alles benadrukt ze nog maar eens en noemt een voorbeeld. Ik had binnen drie weken mijn bundel uitgebracht. Omdat ik de personen die dat ook hebben gedaan van alles heb gevraagd. Maar Romy moet volgens Victoria even haar rust nemen en dan komt het wel goed. Super bedankt Vic antwoordt Romy. Wat fijn zo, echt je moet psychiater worden Vic, echt je roeping. Gaat Victoria gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Boesta at 13:24

  De laatste tijd (sinds Ivan is vertrokken) ben ik echt een hekel aan Victoria aan het krijgen. Ze is nu ineens de vrouw die overal verstand van heeft… pppfffff

  • anneke at 10:57

   Daar heb je gelijk in . Ze valt me puur tegen de laatste tijd ,en net wat je schrijft nadat Ivan weg gegaan is
   Vond haar in het begin heel aardig maar nu begin ik een hekel aan haar te krijgen

 2. CJ at 12:22

  raar he! dat mensen niet voor dat ze in Utopia gaan na denken wat ze daar moeten doen
  misschien willen alleen op de tv komen, ga lekker ergens in een in je blootje lopen dan krijg je ook
  belangstelling en kom je ook in het nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *