Utopia nieuwtjes 5 april

Utopia nieuwtjes 5 april

Het Utopia nieuws van 5 april vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je weer volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • De berichten zijn op een later tijdstip verschenen dan normaal. Onze excuses daarvoor, dit kwam door wat technische problemen en zijn inmiddels opgelost! Vanaf nu en uiteraard morgen en alle dagen die verder nog volgen zullen de berichten weer verschijnen zoals je van ons gewend bent.
 • Rob en Victoria hebben een serieus gesprek gehad over het centraal van vandaag. De evenementen en de taakverdeling die eraan komen werden besproken. Ze praten er uren over. Helaas hebben we dit niet helemaal meegekregen door bovenstaande reden. Mocht daar meer over bekend worden zullen we dat uiteraard voor je plaatsen op de site.
 • Ramona is kwaad, het enige wat mensen hier kunnen is je aanspreken op sh*t roept ze geïrriteerd. Ik ben zo woest vandaag. Je moet me even met rust laten. Ik ga echt uit m’n plaat vandaag, dat wil je niet weten voegt ze eraan toe. Waarom Ramona zo woest is? Bewoners kunnen niet stil zijn wanneer Ramona acteerles probeert te geven. Of is er misschien meer aan de hand?
 • Romy heeft haar eerste taak die ze mag gaan doen in Utopia. Ze mag namelijk shotjes gaan verkopen volgens Victoria. Ze mag afwisselen met Do als het nodig is. Romy is er enthousiast over en is blij met haar taak.
 • Do vertelt dat ze zich aangesproken voelt na het centraal van vanmorgen. Ze werd genoemd als een van de mensen die tussendoor behoefte had aan een pauze. Ze had het van tevoren aangegeven benadrukt ze. En ze heeft maar één minuut op de avond met Bas gedanst en daardoor haar taak uit handen gegeven.
 • Verder is een rustige avond begonnen, mocht er meer gebeuren komen we uiteraard bij je terug met meer Utopia nieuws, zien we je dan?

Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Boesta at 13:20

  Miste al de update berichten van Utopiatvshow.nl. Gelukkig zijn de problemen gefikst!
  Thanks @makers van deze site 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *