Bas en Jessie in gesprek over de opmerking

Bas en Jessie in gesprek over de opmerking

Er volgt nog een gesprek over de opmerking van Jessie in het centraal tegenover Cees. Het zit Cees nog steeds erg dwars. Bas bespreekt de opmerking met Jessie.

Bas weet zelf nog niet heel goed wat hij van de opmerking van Jessie moet vinden. Hij snapt dat sommige bewoners boos zijn geworden, door de opmerking. Dat snapt Jessie zelf ook. Jessie geeft aan dat het niet uit wie het had gezegd, het was in elk geval toch niet goed aangekomen bij Cees. Volgens Jessie moet Cees niet zo moeilijk doen en zijn verantwoordelijkheid nemen. De leeftijd van Cees heeft er overigens niets mee te maken, volgens Jessie. Dat maakt voor Jessie geen verschil en daar houdt hij dus ook geen rekening mee.

Jessie gaat verder met zijn kant van het verhaal. Hij zegt dat hij de zijn mededeling aan Cees goed bedoelde. Als Cees dat niet door heft, moet hij zichzelf wellicht gaan afvragen wat hij zelf fout heeft gedaan. Ondanks dat Jessie en Cees op veel gebieden dezelfde kijk hebben, mag Jessie best hard zijn tegen Cees. Jessie wilt Cees gewoon helpen en aanspreken op gebeurtenissen die hij belangrijk vindt. Dat Cees dit niet wilt begrijpen, vindt Jessie krom en snapt hij niet.

Jessie vindt nog steeds dat hij niets verkeerd heeft gedaan en snapt alle ophef niet goed. Volgens hem mogen de bewoners van Utopia best een keer hard naar elkaar toe zijn, zonder dat mensen er een heel drama van maken. Jessie vindt dat Cees zichzelf moet aanpassen in Utopia en anders moet hij ergens anders geluk zoeken, buiten Utopia. Het lijkt er niet op dat er excuses gaan komen vanuit Jessie zijn kant.

Vinden jullie dat er excuses moeten komen vanuit Jessie zijn kant?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Marjory at 21:39

  Hé hé, eindelijk iemand die er net zoals ik overdenkt. Ze spelen allemaal mooi weer als ze tegenover elkaar staan of als er één maar een traan laat. Maar achter elkaars rug is het een en al irritatie en frustratie naar elkaar toe. Jessie heeft helemaal gelijk, je mag best een keer hard zijn als het moet. Tja, en soms is de waarheid niet fijn om te horen. Ik weet zeker dat een Rob bijvoorbeeld er ook net zo over dacht als wat Jessie tegen Cees zei maar ho maar! Dat zal ie niet toegeven want Jessie is natuurlijk ook kritisch naar hem toe. Stelletje schijnheiligen daar!

 2. Maria at 18:03

  Hehe eindelijk iemand die eerlijk is tegen cees.cees is achterbaks hy valt altyd iedereen aan maar ojee als ze kritiek hebben op hem..en maar roddelen tegwn iedereen..alles in de keuken moet op zijn manier…van de zotte dat je de boel gaat afwassen voordat het in de vaatwasser gaat hah

 3. anneke at 17:54

  Komt er een broekie (zoals Cees hem noemt) binnen en durft van alles al te kunnen zeggen, de meeste wachten even af .
  Hij moet eerst zich maar eens waar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *