Cemal en Cees uiten frustraties tegenover Jessie

Cemal en Cees uiten frustraties tegenover Jessie

Tijdens het centraal heeft Cees vertelt dat hij niet meer de boekhouder wilt zijn. Jessie maakte een opmerking dat Cees de volgende keer eerder met zijn problemen moet komen en sloot af met dat hij hoopte dat Cees ervan geleerd heeft. Die opmerking viel niet bij iedereen goed.

Bij Cemal is de opmerking van Jessie niet goed gevallen. Hij is gaan sporten om zijn energie kwijt te raken. Als hij op weg naar de loods loopt, komt hij Jessie tegen. Jessie vraagt waar hij was en Cemal antwoord dat hij was boxen en dat hij boos was. Jessie vraagt waarom hij boos was. Cemal is geïrriteerd en antwoord dat hij zo’n opmerking niet kon maken, verwijzend naar de opmerking tijdens het centraal. Jessie snapt niet wat hij fout heeft gedaan en vraagt dat daarom aan Cemal. Cemal legt uit dat als iemand zo emotioneel is, zoals Cees in dit geval, je niet zo’n opmerking maakt. Jessie is dat niet met hem eens en vindt dat niet iedereen altijd gespaard kan blijven worden.

Cemal en Jessie worden het niet eens met elkaar. Cemal blijft bij zijn standpunt: de opmerking van Jessie kon echt niet. Ze lopen samen de loods in. Jessie haalt aan dat Cemal de enige is die er zo over denkt. Cemal is furieus en schreeuwt dat hij misschien de enige is die Cees begrijpt. Jessie maakt nog een laatste opmerking dat Cemal het misschien wel begrijpt als hij wat ouder is.

Cemal en Bronno zitten later op de dag samen op de schommelbank. Cemal is nog steeds erg boos op Jessie. Hij noemt Jessie een stuk stront. In 7 jaar heeft Cemal geen enkele woedeaanval gehad, echter heeft Jessie het vandaag voor elkaar gekregen. Het gaat over de stemming van volgende week en Cemal weet nu zeker dat hij op Jessie gaat stemmen.

Cees en Gert-Jan zijn ook in gesprek. Gert-Jan vindt dat Cees zich niet zo druk moet maken. Cees is nog steeds emotioneel na het centraal. Hij zegt dat hij het gevoel heeft dat Jessie een mes in zijn rug stak. Hij vindt dat hij is afgegaan als een gieter, wat niet normaal is. Gert-Jan probeert Cees te kalmeren, wat niet echt lijkt te lukken. Cees wilt het er liever niet meer over hebben.

Wat vinden jullie van de opmerking van Jessie? Gepast of ongepast?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Druif at 17:37

    Ongepast omdat hij er nog maar net in is , en Cees vaak genoeg heeft laten weten dat hij hulp nodig had . Van Jesse misschien niet verkeert bedoelt , maar toch.
    En Chemal goed zo en lief van je , dAt je het voor Cees opnam , Cees heeft zijn best gedaan en heeft steun nodig .

  2. Natasja at 17:14

    Ik vind het ook niet kunnen wat Jessie heeft gedaan. Ik. Vond als er een respect verdiend is het Cees wel. Dankzij Cees wordt het zooitje ongeregeld in toom gehouden en worden ze geattendeerd dat ze hun zooi achter hun kont op moeten ruimen.
    Cees is top en verdiend zeer zeker utopiaan van het jaar te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *