Jessie maakt een opmerking, die niet goed valt bij Cees

Jessie maakt een opmerking, die niet goed valt bij Cees

Tijdens het centraal krijgt Cees de beurt. Hij gaat voor de groep staan en vertelt dat hij de financiën niet meer op zich wilt nemen.

Cees vertelt dat de boekhouding hem te veel stress bezorgen, waarna hij zijn excuses aanbiedt. Deze excuses worden geaccepteerd door de Utopianen. Er vindt zelfs een klein applaus plaats. Jessie is nu aan de beurt met zijn verhaal over het bedrijf Utopia. Voordat hij daaraan begint, wilt hij nog wel wat tegen Cees zeggen. De volgende keer moet Cees eerder met de problemen komen en niet wachten totdat een ander actie onderneemt, om vervolgens de schuld weer op een ander af te schuiven. Jessie hoopt dat hij ervan geleerd heeft.

Op dat moment ontstaat er een hoop ellende. De woorden van Jessie zijn bij Cees heel slecht gevallen. Cees vraagt zich af of ze weer opnieuw beginnen en van hem mag Jessie opflikkeren. Hij loopt weg en smijt de deur hard dicht. Hij wordt gevolgd door Bas, Cemal en Bronno. Cemal probeert Cees rustig te krijgen en zegt dat Cees moet laten zien wie de wijze heer is. Bas doet ook een poging om Cees te kalmeren. Bronno geeft nog eens aan hoe veel respect hij voor Cees heeft.

Cees wilt zich nog een keer verontschuldigen. Hij zegt tegen de mannen dat hij het toch al 6 weken terug aangegeven heeft. Er werd toen alleen niets mee gedaan, volgens Cees. Bronno zegt dat Cees al spijt heeft betuigd en naar zijn gevoel gaf Jessie gewoon nog een trap na. Cemal en Bas denken hier hetzelfde over.

Cees vraagt zich hardop af of hij een applaus had gehoord. Volgens hem heeft hij het een beetje gemist, wat er precies gebeurd is. Bronno en Cemal bevestigen het tegenover Cees. Cees is heel emotioneel geworden, naar zijn idee pakte Jessie zijn geluksmoment af. Dat doet zeer bij Cees. De laatste opmerking van Jessie is helemaal niet goed gevallen. Een “snotjong” van 24 jaar zegt tegen Cees dat hij hoopt Cees ervan geleerd heeft? Dat zit hem echt dwars. Bronno geeft aan dat hij zichzelf voor lul zet en niet Cees.

Wat vinden jullie van de opmerking van Jessie en de reactie van Cees?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. lena at 10:10

    Cees heeft inderdaad vanaf het begin aangegeven dat het te snel ging en niet wist of hij het al aankon. Het is hem snel snel in zijn schoot geworpen. En de administratie was daarvoor al een puinhoop. Maar cees moest het maar oplossen.

  2. rebecca at 22:47

    Ik vind dat Cees er met de juisten intentie aan begonnen is
    Hij heeft het geprobeerd er was ook weinig animonbij decrest om het te doen
    Ik vind dat Cees wat meer respect verdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *