Bas spreekt Jessie aan over de omgang met Cees

Bas spreekt Jessie aan over de omgang met Cees

Nog meer nieuws van afgelopen avond, zo heeft Bas opgevangen dat het niet zo lekker loopt tussen Cees en Bas. Hij besloot het gesprek met hem aan te gaan in het kantoor.

Zo, hoe is het met de boekhouding? begint Bas het gesprek. Jessie antwoordt dat alles goed gaat. Kan je wat voor me doen? vraagt Bas verder. Jessie knikt en Bas vraagt aan zijn mede bewoner of hij wat relaxter met Cees om wil proberen te gaan? Jessie snapt niet wat hij verkeerd doet en Bas legt het verder uit. Ik snap je humor wel, alleen Cees niet voegt hij eraan toe. Jessie denkt daar toch en beetje anders over. Volgens hem weet Bas niet wat er allemaal speelt. Ik doe mijn uiterste best met de boekhouding en dan gaat Cees zich ermee bemoeien. Ik heb niets fout gedaan benadrukt hij. Wat ook een dingetje is gaat Bas verder, Mark heeft het volgens mij ook niet netjes achter gelaten. En ik hoorde jou zeggen tegen Cees dat hij de boekhouding niet kan, maar wel shag kan draaien. Hij trok dat zich aan. Houdt het netjes en sta erboven adviseert hij vervolgens. Jessie mompelt wat cijfers en klikt met zijn muis en geeft verder geen reactie. Heeft Bas volgens jullie gelijk? Moet hij relaxter met Cees omgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 22:49

  Vind dat bas gelijk heeft. Cees is geeen lieverdje maar jessie hoeft niet op die manier met hem om te gaan. Jessie gaat te ver.

 2. Boesta at 12:24

  Bas heeft zeker gelijk! Die Jessie moet Cees eens gaan behandelen met respect, en niet zoals nu dat hij Cees constant aan het vernederen is..

  Tja, die deurwaardersmentaliteit stroomt van die Jessie af. Ik vind die Jessie een wolf in schaapskleren…

 3. anneke at 12:12

  En Bas denkt dat Jessie daar mee zit , denk het niet.
  Heel lief dat hij voor Cees opkomt.
  En dan zeggen hij kan wel een shag draaien en geen boekhouden , jouw lukt het ook niet met boekhouden wat zeur jij dan.
  En Bas die zegt de humor die hij heeft begrijpt hij wel , heeft die Jessie dan humor ik vind dat geen humor mensen af zeiken.
  Jessie moet nog maar eens zien dat hij geld in brengt zoals Cees met rond leidingen.

 4. hafida at 11:24

  Ik ben geen kees fan
  Maar hij lokt het ook zelf uit. hij beledigt iedereen maar niemand mag iets negatiefs over hem zeggen, want is hij opeens de zielige man en ligt het altijd aan andere, jammer dat bas dat niet ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *