Gert-Jan niet positief voor de groep?

Gert-Jan niet positief voor de groep?

Afgelopen nacht vond er nog een gesprek plaats, zo spraken Rob, Jessie en Victoria over de voortgang van Utopia. Ook mede bewoner Gert-Jan werd flink besproken en niet alles over hem was even positief.

Rob vertelt tegen Jessie dat hij geen enkele moeite heeft met hem maar wel met Gert-Jan. Hij komt hier met bepaalde doelen binnen en dit is zijn kans. Hij is heel egoïstisch, maar het is ook vriendelijke lieve man. Maar zo gefocust op zijn eigen doelen. Ik heb niets tegen hem, maar de uitwerking op de groep is niet positief legt hij uit. Jessie antwoordt dat hij geen problemen met Gert-Jan heeft en het wel goed met hem kan vinden. Zeker op het gebied van ondernemen… Op dat moment stopt het gesprek omdat er andere bewoners bij komen zitten maar later wordt er nog verder gesproken…

Dan hebben Rob en Victoria een gesprek. Rob vertelt haar dat hij wel vertrouwen heeft in Jessie. Het is geen egotripper. Het enige waarvan ik denk dat het lastig is, is Gert-Jan voegt hij eraan toe. Volgens Rob wil Gert-Jan overal tegenaan schoppen voor zijn eigen gewin ten koste van alles. Jessie komt er ook bij zitten en het gesprek gaat al snel over de voortgang van Utopia. Victoria vertelt hen dat ze de afgelopen vier maanden een basis heeft gelegd. Maar dat er van haar te veel aandacht is gevraagd op het moment dat er een crisis is. Jessie zegt dat er ook ruis is en dat hij er onderdeel van is en de ruis zelf heeft  gecreëerd.. Maar ik had niet verwacht dat het zo’n herrie zou veroorzaken voegt hij eraan toe. Rob  laat daarna weten dat hij zich wil focussen op Gert-Jan. Iedereen krijgt volgens hem namelijk wel de kans, maar hij moet stoppen met tegen de boel aanschoppen. De markt is niet de vijand benadrukt hij. Jessie legt nogmaals dat hij het zakelijk goed met Gert-Jan kan vinden en het hem is opgevallen dat je de groep niet kan helpen, als de groep je geen gevoel geeft dat je hier onderdeel van bent. Maar Rob denkt daar anders over, volgens hem is het belangrijk om als groep te kijken waar de groep heen wil en niet individueel. En de ketting is zo sterk als de zwakste schakel en op dit moment is dat Gert-Jan. Hij moet nog zijn plekje vinden in Utopia voegt hij eraan toe. Na dit gesprek besluit het gezelschap maar richting bed te gaan. Heeft Rob een punt? Denkt Gert-Jan alleen maar aan zichzelf?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:19

    Het stiekeme gedoe van die Rob en Victoria altijd zijn die twee met elkaar aan praten en als er mensen bij komen stoppen ze.
    Dat noem ik ook niet netjes.
    Heb ook het idee dat het een groepje Rob Victoria Jessie en Gert Jan gaat worden.
    Waarom geen een groep die samen kan werken , Nee je kan zeggen van Ivan wie en wat hij deed er was toen veel meer samen werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *