Cees deed een ontdekking tijdens het opruimen

Cees deed een ontdekking tijdens het opruimen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, er is namelijk nog meer gebeurd. Zo was Cees nog aan het opruimen en deed daar een ontdekking.

Jongens, jongens wat een rommel mompelt Cees terwijl hij aan het opruimen is. Bronno ziet Cees tillen en roept dat hij om zijn rug moet denken. We krijgen morgen gasten te eten antwoordt Cees, heb je die klerezooi gezien? Het is echt niet normaal! Waarom zeggen we er niks van dan? vraagt Cees even later aan Bronno. En pakt een doos die in de keuken staat en zet deze op tafel. Ik dacht laat ik deze dozen eens uitpakken. Blijken er allemaal nieuwe schalen in te zitten. Deze dozen staan hier al een tijdje en niemand heeft gedacht van goh.. laat ik ze eens uitpakken gaat hij verder terwijl hij de doos verder uitpakt. ‘Dat zal ome Cees maar eens even doen hè. Je hebt toch verder niks te doen hè, grapt Bronno en daarna begint hij te lachen. Dan komt Gina de keuken in, oh ze zijn er eindelijk roept ze blij. Ze staan hier al bijna een week benadrukt Cees. Nee dat meen je zegt Gina verbaasd. Zolang mensen nu maar zuinig gaan doen met de spullen vervolgd ze terwijl ze Cees helpt met het opruimen van de spullen. Dit heb ik niet gehoord antwoordt Bronno. Dat komt niet in het woordenboek van de Utopianen hier voor! Heeft Bronno gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *