Rob en Jessie over Cees, het is een bizar persoon

Rob en Jessie over Cees, het is een bizar persoon

Vannacht is er ook nog wat gebeurd, zo hadden Rob en Jessie een gesprek over mede bewoner Cees. Al snel wordt duidelijk dat de oudste bewoner geen favoriet is bij de twee.

Aan de bar vond het gesprek plaats. Weet je begint Rob het gesprek, Cees is de meest bizarre persoon die hier ooit heeft gezeten. Hij is de enige die mij van m’n padje af kan krijgen qua denkvermogen. Jessie lacht en knikt bevestigend, dat vind ik nou ook voegt hij eraan toe. Het groeiproces dat hij ook doormaakt gaat Rob verder. Eerst wilde ik op hem stemmen maar uiteindelijk ga ik dat toch niet doen. Jessie knikt en voegt eraan toe dat hij Cees nog één kans gaat geven. Als hij bij de volgende stemming nog steeds hetzelfde gedrag vertoont dan krijgt hij de volle lading benadrukt hij. Ik ken Cees al een tijdje antwoordt Rob. Hij heeft een radar aanstaan bij iedereen die hier nieuw binnenkomt. Oh, dus zodra er een nieuw persoon binnenkomt laat hij mij met rust? vraagt Jessie vrolijk. Rob begint te lachen, nee helaas zegt hij. Cees heeft nooit medelijden met mensen die het makkelijk hebben omdat hij zelf veel heeft meegemaakt. Hij zal je pakken wanneer hij je pakken kan omdat hij van een harde leerschool komt voegt hij eraan toe. Dan vertelt Jessie nogmaals over de ruzie in de keuken met Cees. Cees maakte een provocerende beweging naar mij. Zo van… de camera ziet je wel! legt hij geïrriteerd uit. En ik kon het gewoon niet laten. Ik riep vuile schijnheil dat je bent tegen ‘m, zeg het dan in mijn gezicht weetje… Je hoeft het niet te pikken hé antwoordt Rob. Cees is in principe een hele lieve man, maar af en toe is het een heel zielig mannetje voegt hij eraan toe. Jessie zegt dat hij het van zich af te schudden. Ik zie het allemaal wel, ik ga me niet druk maken om Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anja at 16:55

    Er lopen wel meer bizarre personen rond, niet alleen cees,
    Rob, Do, bronno, Krijg geen hoogte van die personen, ze mogen eruit van mij

  2. Jo at 10:42

    Als deze beide heren eens aan het werk gaan dan hebben ze geen tijd om zich druk over Cees te maken .Ze moesten zich schamen jongelui die niks doen en dan een man van 62 die van alles doet onderuit halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *