Jessie en Gert-Jan over rare dromen

Jessie en Gert-Jan over rare dromen

De ochtend gaat op dag 838 in Utopia rustig voorbij. Ook in de mini samenleving is het zondag en alles gaat dan ook op het gemakje. Zo hadden Jessie en Gert-Jan het tijdens de afwas over rare dromen…

Benji zei vanochtend tegen me dat ik gekke dingen heb uitgekraamd begint Jessie lachend het gesprek. Blijkbaar ben ik vanochtend plotseling rechtop in bed gaan zitten waarna ik zei woooh, ik ben hier en ik ben vervolgens weer in slaap gevallen voegt hij eraan toe. Ik heb ook een aantal keer rechtop gezeten hoor antwoordt Gert-Jan . Oh echt? Waardoor dan? vraagt Jessie aan zijn mede bewoner. Gewoon zegt Gert-Jan, soms dan droom je als een malle en dan schrik je opeens wakker. Ik weet niet eens meer wat ik gedroomd heb maar het voelde wel positief vertelt Jessie. ‘Weetje wat gek is gaat Gert-Jan verder. Ik heb over mijn opa en oma gedroomd. Die zijn allebei al dood… Dat is wel gek ja antwoordt Jessie. Ik heb het ook wel eens gehad dat ik heel hard probeerde weer in slaap te vallen omdat ik verder wilde dromen. Herken je dat? vraagt hij lachend. Alleen lukt dat meestal niet, alleen met de dromen waarmee je niet verder wilt! Gert-Jan schiet in de lach, hij lijkt het wel te herkennen. Heb jij wel eens over de mini samenleving Utopia gedroomd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 18:44

  De vraag die gesteld wordt:
  ” Heb jij wel eens over de mini samenleving Utopia gedroomd?”

  Daarop kan ik ontkennend reageren.
  Nee, ik heb de laatste jaren en ook recentelijk, geen nachtmerries meer gehad. 😉

  • Druif at 23:13

   Gelukkig niet , ik kan me geen ergere nachtmerrie voorstellen . Ze zouden daar maar uitbreken en los over straat lopen;)

 2. anneke at 12:27

  Ik heb het idee dat Jessie (raar als ik dit schrijf en niet waar is)homo is.
  Ik heb er niks op tegen maar met zijn gebaren en zijn gepraat dacht ik dat.
  Van mij mag die Jessie er meteen uit hoe hij over Cees praat is niet normaal en anders om ook ,maar dat krijg je als elkaar nog helemaal niet kan en wil kennen.

  • Druif at 23:19

   Je bent niet de enigste , want ik vermoede het ook al .
   Maar dat is niet zijn ergste probleem geloof ik. Vreemd mannetje..,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *