Jessie noemt Cees een schijnheil

Jessie noemt Cees een schijnheil

We schreven al over potentiële bewoners Karin, Martia en Laura. Maar hebben nog niet omschreven wat er afgelopen avond allemaal nog gebeurd is. Dat is namelijk aardig wat en dat halen we dan ook nog even in. Zo hadden Cees en Jessie ruzie…

En dit vond plaats in de keuken. Cees en Bronno waren daar namelijk druk bezig met koken. Wat later kwam Jessie binnen, pakte een blok kaas en sneed een stuk eraf. Cees hield hem nauwlettend in de gaten tot ergenis van de nieuweling. En laat dit aan de ex boekhouder weten. Kijken is vrij hoor antwoordt Cees vervolgens. Schijnheil gaat Jessie verder. Cees benadrukt dat hij mag doen en zeggen wat hij zelf wil. Maar laat mij met rust voegt Jessie eraan toe. Heerlijke opmerking gaat Cees geïrriteerd verder, schijnheil. lekker doorgaan jongen! Bronno, die naast hem zit, snapt ook niet veel van de opmerking. Jij wel Bas?  vraagt hij grappend. Ik dacht dat jullie gepraat hadden voegt hij eraan toe. Cees antwoordt dat dat niet zo is. En Jessie voegt eraan toe dat ze er volgens hem nooit uit zullen komen. We kunnen het niet met elkaar eens zijn. De twee discussiëren nog even door in de keuken, maar tot een verzoening komt het inderdaad niet. Kunnen we regelmatig een conflict verwachten tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mark Schoorl at 19:26

  Hij heeft gelijk. Die Cees is echt een misselijk mannetje. Altijd maar naar andere wijzen maar zelf bakt hij er helemaal niets van. Weg met die vent.

 2. anneke at 12:33

  Wat een vervelende man die Jessie , komt net binnen lopen en denkt iedereen goed te kennen.
  Zo ook met Rob zo zegt hij dit tegen Cees van , we gaan er wat van maken en zo praat hij weer slecht over hem.
  Waarom pakt Jessie een brok kaas eraf ze gaan toch zo eten , moet Cees s’nachts een een broodje eten hadden de mede bewoners er commentaar op.
  Dit vindt ik nu onderscheid maken van wie wel en niet mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *