Maak kennis met Karin, Laura en Marita

Maak kennis met Karin, Laura en Marita

We zijn wat later dan normaal, en beginnen dan ook met het allerbelangrijkste nieuws van de dag. Namelijk drie nieuwe potentiële bewoners die zich aan je voorstellen. De verkiezingsperiode is immers weer begonnen! Wie vindt jij de beste aanwinst?

Karin
Karin is 59 jaar en sportmasseuse , vrijgezel en woont in Venray. In Utopia ga ik massages aanbieden. De bewoners sporten ook veel en mogen zeker geen blessures oplopen. En daarbij ga ik ze helpen want dat kunnen ze zeker aannemen van een oud Nederlands kampioen jetski. Ik breng graag wat tijd door met mijn dochten en in oktober verwacht ze haar eerste kindje. Ik word dus oma en dat zal wel moeilijk gaan worden als ik in Utopia zit. Ik ben heel erg sociaal en altijd mijzelf, kan niet tegen zeurende mensen en ik wil de groep graag bij elkaar brengen. Deze duizendpoot laat niet over zich heen lopen! Ik zal ze eens lagen zien wat een vrouw van 59 nog in haar mars heeft.

Laura
Laura is 21 jaar en gastvrouw van beroep. Verder is ze avontuurlijk, stressbestendig en een beetje eigenwijs. Ik wil de bewoners in Utopia weer op scherp zetten. Een discussie gaat niet alleen over praten maar ook elkaar begrijpen. Ik ben met mijn team Nederlands debat kampioen geworden. En met debatteren wil ik in Utopia graag belangrijke issues aankaarten. Volleyballen is mijn grootste hobby. In Utopia wil ik graag beachvolleybal toernooien organiseren. Met een samenwerking van Baas Beach. Door een bacterie in mijn been heb ik lange tijd in een rolstoel gezeten. Maar door veel doorzettingsvermogen en drijfkracht sta ik weer met beide benen op de grond. Ik mag jong zijn maar niet op mijn mond gevallen. Ik wil in Utopia aan de slag gaan en de bewoners naar elkaar laten luisteren!

Marita
Marita is 49 jaar oud en horecaondernemer. Ik wil structuur aanbrengen in de horeca van Utopia. Niet alleen maar samen met de bewoners. Inmiddels heb ik al meer dan tien jaar een goed lopende zaak. Een eigen horecabedrijf is niet alleen maar achter de bar staan. De boekhouding is erg belangrijk! Momenteel doet Cees de boekhouding maar met mijn ervaring kan ik hem prima ondersteunen! Naast mijn werk heb ik al 20 jaar paarden, die verzorg ik elke dag met veel liefde. Ook in Utopia wil ik graag voor de dieren zorgen. Momenteel is de groep nog een beetje los zand. Ik wil met iedereen in harmonie leven. Maar iedereen moet wel zijn eigen mening kunnen geven. Een hardwerkende, dierenliefhebbede vrouw met levenservaring is wat Utopia nodig heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Toetje at 11:48

  Marita .Kijken wat er gebeurd als er een vrouw met ervaring inkomt .Ook goed voor de boekhouding.Die jonge vrouwen denken maar aan een ding.Mannen

 2. Jo at 11:27

  Marita heeft een goed lopende zaak en die laat je achter voor Utopia?Kan het me niet voorstellen maar ja ze zijn in Utopia allemaal zakenmensen.

 3. Boesta at 10:17

  Tja…

  Om het hier netjes en beschaafd te houden ga ik deze keer geen commentaar geven op de drie potentiële bewoners.

  Soms is zwijgen beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *