Cemal helpt Cees met de zoektocht naar zijn nieuwe doel

Cemal helpt Cees met de zoektocht naar zijn nieuwe doel

Nu Cees niet meer de boekhouding doet is hij een beetje zoekende naar een nieuw doel waarvoor hij kan gaan binnen Utopia. Cemal besluit de ex boekhouder een handje op weg te helpen…

Kan ik je even lenen? vraagt Cemal aan Cees. De twee nemen plaats aan de bar en Cemal vertelt over het doel van zijn gesprek. Je bent gestopt met de finance begint hij.  Wat wil je nu graag gaan doen in Utopia? vraagt hij nieuwsgierig. Cees kan hier echter geen antwoord op geven, omdat hij er simpelweg nog niet aan toe komt. Vandaag ben ik gevraagd om wat problemen op te lossen. Daarna kwam de chiropractor, toen kwamen de boodschappen binnen. Vervolgens krijg ik wat vragen op mij af o ja, wil je dit nog even doen. Cemal snapt het wel dat Cees wil doen wat er gevraagd wordt. Maar je moet ook aan jezelf denken hier voegt hij eraan toe. Cees antwoordt dat hij nog altijd in het algemeen belang denkt. En ik zet mezelf altijd op de tweede plaats vervolgd hij. Volgens Cemal moet Cees zichzelf naar de eerste plaats zetten. Ik weet hoe moeilijk het is geeft hij daarna toe. Victoria komt erbij zitten en merkt op dat de twee op elkaar lijken. Volgens haar denken beide heren niet voldoende aan hunzelf. Hij had mijn zoon kunnen zijn. Utopia zoon reageert Cees lachend. Cemal stelt voor om volgende week, samen met zijn Utopia vader Cees, buiten te gaan werken. En neem tussendoor lekker je fotocamera mee voegt hij eraan toe. Zal Cees zijn nieuwe doel kunnen vinden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. SAMRA at 18:35

  Cemal vind ik in 1 woord een heerlijk joch bloedeerlijk heeft humor respectvol naar anderen en ziet er ook nog eens prachtig uit een toppertje met Cees kan hij het uitstekend vinden Cees is trouwens ook een bijzonder aardige vent
  Romy en Cemal passen wat mij betreft geweldig bij elkaar ook een hele knappe meid .
  Ik denk dat Cemal wel eens de Utopiaan 2016 kan worden hij is gewoon een prettig mens en een harde werker.

 2. Druif at 00:19

  CemAl is gewoon lief . Ik denk dat hij nog veel voor elkaar krijgt bij Cees . Hij heeft een goed gevoel voor respect.en dat is wederzijds

 3. anneke at 19:51

  Kan Cees niet proberen om meer bezoekers te krijgen voor de B&B ,dat is volgens mij net iets voor hem.
  Cees wil iets verzorgen, Probeer dat eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *