Slecht nieuws voor de nieuwe badkamer

Slecht nieuws voor de nieuwe badkamer

Weken zijn de bewoners bezig geweest met de aanleg van de nieuwe badkamer en daarbij aangrenzend de kapsalon van Gina. Alles lijkt netjes opgebouwd te zijn totdat Bas een schokkende ontdekking doet…

Gina is trots op haar kapsalon die helemaal is aangelegd. De nieuwe vloer is ook zo goed als af en stamelt dan ook vol enthousiasme een wauw uit. Bas komt kijken en geeft haar alvast wat kleuradvies. Als je die kleuren balkjes nu hier doet, kan dat prima! Is het niet te druk! Of je kan mooie stukjes uit hout zagen voegt hij eraan toe. Gina knikt instemmend, prachtig! voegt ze eraan toe.  Wat later merkt Bas op dat er natte plekken zijn, wat is hier gebeurd vraagt hij. Gina kijkt geschokt, er is niets gebeurd voor zover ik weet antwoord ze. Lekt er iets? Bas zucht, de afvoer lekt concludeert ze. Daarna volgt er een gil van frustratie door Gina.Wat moet er gebeuren als de afvoer lekt? Niet hele wanden eruit toch vraagt Gina gefrustreerd. Niet alle wanden antwoordt Bas, alleen deze wand. Je maakt een grapje toch? vervolgd Gina.  Je probeert me gewoon gek te maken! Er moet dus iets aangedraaid worden of iets? Ik moet even denken hoor’ antwoordt Bas, wat is wijsheid… Hoe zal dit af gaan lopen? We komen er uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *