Stem op de potentiële bewoners!

Stem op de potentiële bewoners!

De verkiezingsperiode is weer begonnen. Zojuist schreven we over Karin, Laura en Martia waar je hier alles over terug kunt lezen. Wie vindt jij de beste aanwinst? Wil je stemmen op de potentiële bewoners? Lees hier hoe het ook alweer werkt.

Campagne
Er zijn drie kandidaten, maar slechts twee van hen mogen als visumhouder Utopia in. Om de meeste stemmen te krijgen, voeren de kandidaten een verkiezingscampagne. Ze proberen de kiezer te overtuigen van hun dromen en idealen en zetten alles op alles om duidelijk te maken waarom juist zij bewoner moeten worden van Utopia.

Gratis stemmen
Jij bent de kiezer! En stemmen is een recht van iedereen. Of je nu Premium paspoorthouder bent of niet, elke stem is evenveel waard. En je stem uitbrengen is helemaal gratis!

Hoe werkt het stemmen?
Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan haar Utopia avontuur moet beginnen.

Stemmen met de app
Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. Dit doe je gemakkelijk via de app (iTunes App Store of Google Play) van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Klik hier en stem nu

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *