Cees heeft een zooitje van de boekhouding gemaakt

Cees heeft een zooitje van de boekhouding gemaakt

We blikken nog even terug op afgelopen avond zoals je dat van ons gewend bent. Toen hadden een aantal bewoners het over de boekhouding die Cees deed. Hij heeft er schijnbaar een zooitje van gemaakt…

Een aantal bewoners zaten in de keuken met elkaar te vergaderen. Rob begint en merkt op dat hij niet f*cking blij is. Te koop lopen maar niet de man zijn, er is gewoon niets gedaan voegt hij eraan toe. Gina vraagt zich op haar beurt af of Cees nu helemaal van de boekhouding af moet. Iemand die boekhouding kent en snapt, maar dat is voor ons niet het geval reageert Gert-Jan. Victoria merkt op dat Cees volledig wil stoppen met de boekhouding. Hij wil de presentator zijn, maar hij wil niet het werk zelf doen voegt ze eraan toe. Gina antwoordt dat Cees gisteren wel zei dat Cees het wel wil doen. Volgens haar gaat Cees heen en weer in zijn ratio. Gisteren zei hij ook al iets wat hij vandaag niet meer weet. Hoe staan de zaken er nou voor vraagt Victoria zich af als ze het woord overneemt. K*t antwoordt Rob. Ik kan nu niet beginnen met masseren omdat Cees de sfeer niet prettig vind. Ik wil een team vormen voor hem. Jessie die er ook bij zit zegt ook geen zin te hebben in de boekhouding. Er is gewoon veel te laat aan de bel getrokken voegt Gert-Jan eraan toe. Ik wil best de boekhouding doen vervolgd Jessie dan maar ga niet meer dan één uur per dag aan de boekhouding zitten. Victoria vertelt dat Cees morgen tijdens het centraal zijn besluit gaat toelichten. Gert-Jan probeert de geldstromen op te sommen. Hij noemt de webshop, een online boekhoudprogramma, de excel documenten, de pin betalingen en de contanten stroom. Gert-Jan wil een bepaalde structuur gaan maken, zodat iedereen, en de stromingen, dezelfde taal spreken. Jessie probeert zijn ervaring te delen. En brengt kennis naar de tafel hoe dat mogelijk gemaakt kan worden. De andere bewoners luisteren aandachtig. Wie moet er nu de boekhouding overnemen? Is het wellicht een optie dat een externe boekhouder dit gaat doen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 11:59

  Over het boekhouden is niet alleen de schuld van Cees, hij heeft ontdekt dat er rekeningen van vorig jaar nog betaald moesten worden.
  Dus ga niet te keer tegen Cees en Rob die zeurt over het boekhouden waarom wil hij niet samen met Cees aan de gang .
  Er had allang een tweede persoon kunnen helpen.
  Hij wilde vorige keer wel met Mark aan de gang.
  En nu klaagt Rob dat hij niet kan masseren ,hoe lang zit hij er al in dan had hij allang aan de gang gekend.
  Dus een goede reden om Cees weg te stemmen .
  Volgende keer moet er een boekhouder in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *