Op wie gaan Ramona, Gabriëlle en Rowena stemmen?

Op wie gaan Ramona, Gabriëlle en Rowena stemmen?

Er gebeurde gisterenavond nog veel meer, zo hadden Ramona, Rowena en Gabriëlle over de stemronde die eraan komt. Ramona weet niet op wie ze gaat stemmen en lucht haar hart.

Het gesprek vond buiten plaats, Ramona begint het gesprek ze geeft toe dat ze het even niet weet. Aan wie moet ik mijn stemmen geven? Bijna iedereen verdient een kans vervolgd ze. Ik denk dat ik voor één iemand ga. Hij heeft me ook op een bepaalde manier genoemd… Over wie zou Ramona het hebben? Ook bespreken de dames een mannelijke bewoner met grote verhalen die de macht zou willen pakken, maar niet naar zijn grote woorden leeft. Is dit dezelfde bewoner waar Ramona op wil stemmen? Wat Ramona al wel weet is dat de stem die zij geeft niet besproken zal worden met diegene. Dat doe ik de dag daarna wel voegt ze eraan toe. Gabriëlle vertelt dat zij dat wel eens heeft gedaan heeft en dat dat soms voor andere inzichten kan zorgen. Ik denk dat ik het diegene wel ga laten doorschemeren merkt Rowena op die ook met de dames staat te kletsen. Gabriëlle merkt op dat je gevoel vaak klopt. Er spreken zoveel dingen mee rond de stemmingen hè. Ramona denk misschien toch van tevoren het gesprek aan te willen gaan, na het gesprek met Gabriëlle en Rowena. Wel is zij zeker van haar zaak als ze gaat stemmen: Ik kan het goed beargumenteren vervolgd ze. Volgens Gabriëlle maakt het niet veel uit hoe je stemt, het komt daarna altijd weer goed. Rowena zegt dat sommige bewoners die het slecht doen, bepaalde hints niet opvallen. Zij doelt op een bewoner, maar noemt zijn of haar naam niet. Iemand had dat wel gedaan, en die maakt echt terugkomst! Het ging er erg mysterieus aan toe. Hebben jullie enig idee op wie de dames gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *