Cees spreekt Romy en Cemal aan

Cees spreekt Romy en Cemal aan

Cees merkte gisteren al op dat Cemal en Romy meer dan normaal met elkaar opschieten. En besloot daar afgelopen avond dan ook iets van te zeggen tegen de twee geliefden…

Terwijl Cemal boven op Romy lag hoorde we Cees iets mompelen. Leg maar sancties op me Cees zegt Cemal tegen de oudste bewoner van Utopia. Romy lacht en Cees komt erbij staan. We hebben elkaar al heel de dag vermeden merkt Cemal op. Dat moet je ook blijven doen antwoordt Cees. Dat is mijn advies. Ook voor buiten snap je. Cemal antwoordt ja maar dat doen we ook. Overdag zien we elkaar ook echt niet voegt Romy eraan toe. Dan ben ik ook gefocust op mijn eigen ding gaat Cemal verder. Dat is hetzelfde als ik mijn vrouw of vriendin zou zien tijdens het werk, dat hoeft voor mij echt niet. Concentreer je gewoon op je werk en de dingen die je moet doen gaat Cees verder. Anders ben je er de hele dag mee bezig en dat kan niet! Dat doet je geen goed voegt hij eraan toe. Nee zegt Cemal die het wel eens met Cees lijkt te zijn. Dat had ik vanaf het begin ook al tegen haar vertelt. Je weet het he zegt Cees, een popster die niet meer vrij is en ineens een vriendin heeft daalt meteen in populariteit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:18

    Hij heeft gelijk , tussen Ivan en Nicole ging het ook goed ze zaten niet zo vaak aan elkaar die deden hun eigen dingen.
    Maar sinds er twee koppels zijn is het niks anders dan aan elkaar zitten het werk schiet er bij in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *