Bas gaat urnen verkopen

Bas gaat urnen verkopen

Bas heeft eerder een pottenbak machine aangeschaft. En daar is hij gisteren mee aan de slag gegaan samen met Do. Romantisch waren de twee aan het pottenbakken. Al snel kwam er een idee op bij de dierenvriend. Hij wil urnen gaan verkopen… Deze urnen worden persoonlijk gemaakt en je kunt tot in detail doorgeven hoe je deze urn wilt vormgeven. Via de webshop kan het besteld worden.

En afgelopen avond kreeg Bas een bijzonder mailtje met een speciaal verzoek. ZIjn idee lijkt dus aan te slaan. Bas zit de mail te lezen op de bank. Benjamin lacht en zegt dat Bas wel een snaar raakt. He zegt Bas verbaasd terwijl hij verder leest. Sicke mail he zegt Benjamin als Bas het uitgeprinte mailtje heeft doorgelezen. Ik weet ook niet wat de houdbaarheid van honden in de diepvries is gaat hij verder. Bas snapt er helemaal niets van en Benjamin legt het uit. Het hondje wordt geprepareerd maar de botjes worden gecremeerd. Dus hij wil een urn voor de botjes voegt hij eraan toe. Heftig zegt Bas terwijl hij op staat, maar zijn eerste klant lijkt dus al een feit te zijn. Wordt vervolgd? Zou jij een urn gemaakt door Bas willen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tineke at 09:10

    Ik vind het hardstikke leuk dat Bas gaat proberen urnen te maken, maar het is niet zo makkelijk als het lijkt.
    Hij heeft een draaischijf(en geen pottenbakmachine)en het is een hele kunst om daarop te draaien.hij heeft geen oven tot minimaal 1000graden en geen glazuur, ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *