Ramona, Gabriëlle en Rowena hebben bewondering voor Cees

Ramona, Gabriëlle en Rowena hebben bewondering voor Cees

Ramona, Gabriëlle en Rowena waren in gesprek. Dit gesprek ging niet alleen over de stemming die er alweer bijna aankomt, het gesprek ging ook over Cees. De drie meiden hebben allen erg veel respect voor Cees.

De laatste dagen is er een hoop negativiteit over Cees heen gekomen. Dit komt door de boekhouding, die hij eigenlijk niet aan zou kunnen. Desondanks blijven de drie dames er positief over en denken dat het goed komt. Ramona blijft een zwak houden voor Cees, zegt ze. Waarom ze een zwak voor Cees heeft, kan ze niet goed uitleggen. Het is er nu eenmaal en waardoor precies weet ze zelf ook niet. Ze gaat verder en zegt dat Cees een soort papa voor de bewoners is. Die af en toe fruit komt brengen, aldus Ramona. Cees heeft wat aandoenlijks volgens Ramona, Gabriëlle en Rowena. De dames vinden het vervelend om te zien dat Cees binnen Utopia zo veel last heeft van kritiek. Hij krijgt vanuit meerdere kanten kritiek over zich heen.

Ramona vindt dat Cees een hele lieve man is, die beschikt over een hoop wilskracht. Gabriëlle en Rowena kunnen zich vinden in de woorden van Ramona en zijn het met haar eens. Gabriëlle heeft daar nog wat aan toe te voegen. Ze bewondert Cees ook zo erg omdat hij het voor elkaar krijgt om het zo lang vol te houden in Utopia. Hij heeft vaak discussies binnen Utopia en niet iedere bewoner kan hem waarderen. Rowena gunt het Cees om Utopiaan van het jaar te worden. Hij is volgens haar echt iemand die steeds weer door blijft bijten. Als hij er nog voor kan zorgen dat hij kritiek kan loslaten, dan zal Cees er vanzelf wel komen.

Er is de laatste tijd een hoop kritiek op Cees, doordat hij niet goed voor de financiën heeft gezorgd. De drie dames vinden allen dat het bij Cees vanuit een goede plek komt. Cees verdient volgens hen een tweede kans. Verdient Cees volgens jullie een twee kans?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Spiegel at 19:19

  Nou zeg kan deze man niet een keer een spiegel voorgehouden worden? Al maanden op iedereen kritiek en als hij ergens terecht op wordt gewezen zijn het allemaal snotneuzen. Rob heeft groot gelijk! En dan bij iedereen klagen dat hij zo verschrikkelijk is behandeld, nou dat viel wel mee hoor.

 2. sieber at 15:57

  Je kan veel zeggen over Kees hij zou iets minder overal kritiek op moeten hebben ondanks dat hij vaak gelijk heeft.
  Maar hij verdient meer respect en zeker van Rob die de kantjes er af loopt en ontzettend vaak negatief is.

 3. Druif at 14:49

  Absoluut . Met al dat gaaies zeker . Enkele. Uitgezondert . 62 jaar , respect voor deze man , ondank sommige vreemde gewoontes die ieder mens wel heeft . Maar altijd uitgaande van zijn zijn goedbedoelde adviezen mag hij zeker blijven !
  Misschien word het tijd voor minkukel van het jaar ! Zoals Rob al zolang hij er is. Inclusief fout kunstwerk

 4. anneke at 12:09

  Cees verdiend wel meer dan dat.
  Het af kafferen naar Cees is heel erg , zelf durven ze niet aan het boekhouden te beginnen .
  Het lijkt me sterk dat niet een van die meiden er bij willen zitten om te kijken hoe of wat .
  Hoe doet de rest het thuis dan daar moet je toch ook een beetje verstand van hebben.
  Meiden als je Cees wil helpen doe wat.
  Ik ben geen fan van Cees dat weten jullie, maar Cees is mijn leeftijd groep en kan er niet tegen als je mensen niet met respect behandel
  De ouders van de meeste bewoners zijn ook zijn leeftijd en die behandel je ook met respect of niet

 5. Jeannet at 12:06

  Dat is schrikken. Cees Utopiaan van het jaar 🙁
  Ik hoop dat ze daar niet “de kolder in de kop krijgen”, om zo het spreekwoord maar even te gebruiken.
  Cees – met alle respect – is een “taaie” die het inderdaad daar vol weet te houden. Maar ik zou het een afgang vinden als hij Utopiaan 2015 zou worden. Tot nu toe vind ik die titel beter bij Gina passen en als Gina – wat ik denk – Utopia verlaat voor de verkiezing, dan vind ik Bas niet eens ongeschikt om Utopiaan 2015 te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *