Gert-Jan en Jessie hebben een nieuw idee

Gert-Jan en Jessie hebben een nieuw idee

Gert-Jan en Jessie hebben een nieuw idee
Er heeft vandaag weer een centraal plaatsgevonden. In dit centraal wilden Gert-Jan en Jessie samen een aantal ideeën aan de bewoners vertellen. Dit hebben de twee gedaan aan de hand van een presentatie.

Gert-Jan is van mening dat Utopia een plek moet zijn waar iedereen het naar zijn zin heeft en waar iedereen zich goed voelt. In Utopia moet wat gebeuren, waar mensen respect voor krijgen. Hij wilt dat de bewoners van Utopia er samen gaan zorgen dat ze uitstralen wat voor mensen ze zijn en dat mensen zich thuis kunnen voelen in Utopia. Gert-Jan wilt de belangrijkste moment in een leven van een mens, belangrijker maken binnen in Utopia. De Utopianen zouden volgens hem verschillende diensten moeten beginnen en aanbieden aan fans vanuit buiten. Belangrijke moment van een mens, zoals een uitvaart of geboorte, zouden gevierd kunnen worden in Utopia. Victoria is één van de bewoners die enthousiast is over het idee van Gert-Jan. Victoria vindt het heel mooi dat Gert-Jan een combinatie heeft weten te vinden, tussen commercieel en het gevoel van de mens. Ze vindt wel dat deze diensten met respect moeten worden gebracht.

Gert-Jan gaat verder met de uitleg over zijn idee. Het is te merken dat hij er zelf ook heel enthousiast over is. Hij gaat verder en geeft nog wat andere voorbeelden. Ze zouden bijvoorbeeld mensen kunnen helpen, die ruzie met elkaar hebben. Deze ruzie zouden ze dan kunnen oplossen. Ook mensen die in de financiële problemen zitten, zouden naar Utopia kunnen komen voor een oplossing. Voor iedereen moet het mogelijk worden om naar Utopia te komen. Dit moet niet alleen mogelijk zijn voor mensen die veel geld hebben. Het moet ook mogelijk zijn voor de mensen die het wat minder breed hebben en minder te besteden hebben. Het project draait niet om geld draaien, maar om het gevoel. Gert-Jan wilt het gevoel terugbrengen in Utopia.

Wat vinden jullie van het idee? Is het een goed idee of gaat het niet werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:39

  Nu breekt mijn klomp, ze willen ruzie’s op lossen.
  Binnen Utopia hebben hun aldoor ruzie ,en dan willen hun de ruzíe’s van andere oplossen .
  Iemands wens wordt al gedaan , en feesten geven wordt ook al gedaan.
  En over sterfte en geboorte ,wie wil er dat dar nu doen.
  Met de geboorte zijn ze zelf al lekker bezig

 2. ad van leeuwen at 13:23

  Ongelooflijk, Als er onderling binnen Utopia geen respect is hoe willen zij dan geloofwaardig overkomen.
  Ruzies oplossen? ook dat lukt niet binnen Utopia. Er wordt zelfs hatelijk naar elkaar gedaan en negatief over elkaar gesproken. En niet vergeten gemanipuleerd en geroddeld.
  Financiele adviezen? Zij hebben zelf de financiën niet op orde. Ook is er geen financieel deskundige die andere zou kunnen helpen zonder die mensen in de problemen te brengen. Laten ze eerst maar eens zorgen dat zij bovenstaande op orde hebben.

 3. Jeannet at 12:18

  Dit idee siert Gert – Jan
  Of ze de “know how” in huis/in de loods hebben ?
  Maar het idee is enorm sociaal en de tijd zal het leren, of het een succes wordt.
  Misschien een goed idee dat ze dan mensen aantrekken voor bepaalde thema’s want zelf zijn ze niet op alle gebieden deskundig.

  ik weet wel als ik boekhoudkundige problemen heb … 🙂 …. Cees hoef ik het zeker niet te vragen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *