Cees zijn shag is weggehaald

Cees zijn shag is weggehaald

We blikken nog even terug op wat eerder vanochtend, net voor het centraal waar we zojuist over schreven. Cees sprak met Benjamin over zijn shag, deze zou namelijk weggehaald zijn…

Goedemorgen Benni zegt Cees als hij de keuken inloopt. Ik wil graag jou advies even horen over het volgende. Vertel zegt Benjamin nieuwsgierig en Cees vertelt verder. Stel je slaapt en hoort dat er op een gegeven moment iemand langs je bed staat. Ik werd daar dus wakker van. En diegene heeft dus een briefje geschreven. Met andere woorden ze zijn op zoek geweest naar mijn shag. Die had ik bewust al uit mijn jaszak gehaald wat ik normaal nooit doe. Maar ik dacht in dezze crisis tijd kan het zo maar zijn dat iemand dat uit je zak haalt. Dus deze lag naast mij op het kastje gaat Cees verder. Ze schrijven me dus een dergelijk briefje en dat vertelt ie me ook, ja ik heb net een briefje voor je geschreven. Dus ik zei waarvoor dan. Waarop hij zei we hebben net een shaggie van je gedraaid. Dus toen zei ik dat ik zelf ook niet veel meer had, een beetje gruis. Dan zegt hij weer oh in dat geval laat ik hem wel liggen. Dus kennelijk is hij daarna bij jou geweest, Benjamin knikt bevestigend. En Cees merkt op dat Gert-Jan hem toch weggehaald heeft. Die heeft hem op staan roken voegt hij eraan toe. Je shaggie of je shag buil vraagt Benjamin. Mijn shaggie antwoordt Cees, hij heeft er twee gedraaid. Oeh zegt Benjamin en Cees vindt dat dit soort dingen echt niet kunnen. Je blijft van andermans spullen af. Dat vind ik ook antwoordt Benjamin. De volgende stap is volgens Cees dat er geld weggehaald gaat worden. Ze gingen ook zwaar in de verdediging natuurlijk, dus ik ben weer de jan l*l. Dit is typisch gedrag van een stel verwende joggies die denken dit te kunnen permitteren. Dit doe je gewoon niet! Benjamin is het er wel mee eens, je slaapplek is eigenlijk je enige plekje wat je hebt. Precies zegt Cees, je gaat toch niet in iemand zijn kast rommelen? Dat klopt Cees antwoordt Benjamin terwijl hij wegloopt. Ik ben het met je eens…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *